Abilitati de Prezentare

BUCURESTI - 5 septembrie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Retail, HR

Evolutiv Consultants Network va derula in perioada 13-14 septembrie in Bucuresti programul de training Abilitati de Prezentare pentru Oamenii de Vanzari.

Mai multe la:
learningmoments.ro/abilitati-de-prezentare-pentru-oamenii-de-vanzari.html

Abilitati de Prezentare

Ca urmare a parcurgerii acestui curs veti fi capabili sa:

Intelegeti psihologia si dinamica comunicarii in ambele sensuri Intelegeti cum sa aveti un impact pozitiv asupra oamenilor Planificati si sa structurati diferite tipuri de prezentari Utilizati eficient ajutoarele vizuale Tratati eficient intrebarile si obiectiile Manuiti reactiile audientei Va construiti increderea ca si prezentator Sa faceti prezentari in echipaTransmiteti mesajul:

ClarConvingatorConcisMemorabil

Mai multe la:http://www.learningmoments.ro/abilitati-de-prezentare-pentru-oamenii-de-vanzari.html

Despre Evolutiv Consultants Network

Evolutiv Consultants Network, companie de Learning & Development specializata in dezvoltarea oamenilor din companii;

EVOLUTIV Consultants Network – construieste programe customizate plecand de la obiectivele de business ale clientului, tinand cont de asteptarile punctuale ale tuturor stakeholderilor interni si externi, utilizand un spectru de instrumente specifice de Learning& Development.

catalin.lazar@evolutivconsultants.ro www.evolutivconsultants.ro

Taguri: salesprezentarevanzariabilitati
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evolutiv-consultants-network-srl/abilitati-de-prezentare