De ce este important sa folosesti ups-uri pentru centrale termice?

BUCURESTI - 27 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Retail

Centralele termice proprii sunt printre cele mai populare forme de furnizare a energiei termice si apei calde din Romania. Majoritatea acestora functioneaza cu gaze naturale,lemne sau sunt alimentate la reteaua de curent electric.Acestea au nevoie in cazul sistari curentului electric de ups centrale termice.

De ce este important sa folosesti ups-uri pentru centrale termice?

Cand achizitionam o centrala termica trebuie sa avem in vedere faptul ca si cele cu gaz se alimenteaza la reteaua de energie electrica. In caz de avarie pe retea, centrala dumneavoastra nu va mai furniza nici apa calda nici caldura. Pentru a preveni situatii neplacute ca acestea, putem sa utilizam un ups centrale termice. Gama completa de ups centrale termice le  gasiti pe www.centraleieftine.ro .

Ups centrala termica, este un dispozitiv care va mentine centrala functionala si in cazul unei pene de curent.

Ups-urile pentru centrale termice au ca principala caracteristica timpul in care acesta poate sustine centrala functionala. In functie de modelul ales, nevoile spatiului, UPS-urile pentru centrale au ca marja o ora si jumatate pana la aproape 17 ore. Totul depinde de capacitatea acumulatorului (baterie auto) si puterea consumatorului.

Spre exemplu, Un ups centrale termice cu acumulator de 12 V / 55 AH, va avea o autonomie de 4,6 ore pentru un consumator de 100w, 2,3 ore pentru un consumator de 200W si 1,5 ore pentru un consumator de 300w. In functie de nevoile personale puteti alege UPS-ul potrivit centralei dumneavoastra.

Sistemul de functionare al UPS-ului combina functia de stabilizator tensiune, redresor pentru acumulator si, in fine, cea de furnizare curent cu unda sinusoidala pura in momentul in care este intrerupta energia electrica.

Toate produsele vin impreuna cu un certificat de garantie de 2 ani. Livrarea se face in maxim 24 de ore in toata tara iar produsele se gasesc in stocul magazinului.

Expert Instal Group comercializeaza de aproape zece ani toata gama de produse sanitare si instalatii termice de cea mai buna calitate.

UPS-urile pentru central termice sunt unul dintre cele mai cautate produse in aceasta perioada.

Prin intermediul magazinului online www.centraleieftine.ro va punem la dispozitie doua patru tipuri de UPS CENTRALE TERMICE potrivite pentru locuinta dumneavoastra: UPS CENTRALE TERMICE WELL 500VA 300 W ; UPS CENTRALE TERMICE WELL 800VA 480 W; UPS CENTRALA TERMICA WELL 1000VA 700 W si UPS CENTRALA TERMICA WELL 1500VA 900 W.

Aceste dispozitive sunt surse neintreruptibile dedicate centralelor termice pe gaz sau pe lemne.

UPS CENTRALA TERMICA WELL 500VA 300 W

Acest UPS are o autonomie cuprinsa intre 1,5 si 16,8 ore, in functie de capacitatea acumulatoriilor folositi si puterea consumatorului.

Tensiunea de incarcare la acest tip de ups centrala este de 10A. Spre comparatie,  un ups normal pentru calculator are o tensiune de incarcare de aproximativ 1,5 A.

Timpul de incarcare al UPS-ului se calculeaza astfel: T = (AH : A ) + T1

T- timp de incarcare (ore), AH -capacitatea acumulatorului, T1-toleranta =1- 2 ore, A- curentul de incarcare.

UPS-ul WELL 500VA 300 W are protectie la descarcare prin decuplare automata, cu semnal sonor. De asemenea, are protectie la suprasarcina prin decuplare automata si avertizare sonora timp de 30 secunde.

Este prevazut cu alarma in caz de scurtcircuit, cand UPS-ul va opri invertorul.

UPS CENTRALA TERMICA WELL 500VA 300 W are afisaj digital, beneficiza de 2 ani garantie si se gaseste direct in stocul magazinului www.centraleieftine.ro si poate sa fie achizitionat pe loc.

UPS CENTRALE TERMICE WELL 800VA 480 W

Acest UPS pentru centrala are o autonomie cuprinsa intre 0.9 si 16,8 ore,in functie de capacitatea acumulatoriilor folositi si puterea consumatorului. Are protective la suprasarcina cu avertizare Sonora si decuplare automata cat si alarma in caz de scurtcircuit.

Acest tip de UPS CENTRALE TERMICE este prevazut cu borne si cablu de legatura UPS - ACUMULATOR si doua prize shuko.

Spre exemplu, Un ups centrale termice  cu acumulator de 12 V / 55 AH, va avea o autonomie de 4,6 ore pentru un consumator de 100w, 2,3 ore pentru un consumator de 200W si 1,5 ore pentru un consumator de 300w. In functie de nevoile peronale puteti alege UPS-ul potrivit centralei dumneavoastra.

Sistemul de functionare al UPS-ului combina functia de stabilizator tensiune, redresor pentru accumulator si, in fine, cea de furnizare curent cu unda sinusoidala pura in momentul in care este intrerupta energia electrica.

Aceste tipuri de ups-uri sunt recomandate in speciale pentru cazane pe lemne pentru a se evita situatiile cand jarul este in focar si pompa de recirculare nu functioneaza,

Pentru a afla mai multe vizitati site-ul nostru www.centraleieftine.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expert-instal-group-srl/de-ce-este-important-sa-folosesti-ups-uri-pentru-centrale-termice