Expert-saltele.ro ofera totul pentru dormitorul tau

BUCURESTI - 27 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Expert- saltele .ro, furnizorul online nr. 1 din Romania pentru saltele, lanseaza noua colectie de accesorii pentru dormitor. Iti oferim posibilitatea de a iti echipa intreg dormitorul din acelasi loc cu numai cateva click-uri.

Firma S.C. Mobalmi S.R.L. si-a lansat site-ul de prezentare a saltelelor comercializate pentru a oferi clientilor o modalitate cat mai usoara de a gasi salteaua potrivita pentru preferintele si exigentele fiecaruia. Urmand modelul de comert online, site-ul Expert-Saltele.ro prezinta optiunea de achizitionare online a produselor, ce sunt mai apoi livrate la o adresa la alegere, fie cea de pe factura, fie o alta indicata de cumparator. De la lansarea in mediul online in 2010, S.C. Mobalmi S.R.L. a inregistrat o crestere de 200% a cifrei de afaceri.

Expert-Saltele.ro, sursa online numarul 1 de saltele si accesorii pentru pat

In urma cererilor si datorita faptului ca site-ul s-a facut deja remarcat pe piata romaneasca drept un nume cu notorietate, Expert-saltele.ro si-a extins si gama de produse oferite, de la intreaga gama de saltele disponibile pe piata in momentul actual, pana la o gama larga de accesorii pentru dormitor.

Tipuri de saltele comercializate de expert-saltele.ro

Expert-saltele.ro pune la dispozitia utilizatorilor saltele de la cei mai cunoscuti producatori precum: saltele Saltex, Previ, Gala, Magniflex, Siesta, Ergoflex, Prestige si Bulrom in urmatoarele categorii:

Saltele ortopedice

- special concepute pentru sprijinul coloanei si al muschilor spatelui, fiind ideale pentru persoanele care sufera in mod frecvent de dureri de spate sau afectiuni ale zonei lombare.

Saltele superortopedice

- duc efectele benefice ale saltelelor ortopedice la un nou nivel menit sa elimine in totalitate durerile de spate si sa sporeasca calitatea somnului pentru utilizatori.

Saltele Pocket

- saltele cu arcuri ce au diferite nivele de duritate si sunt concepute pentru sustinerea eficienta a greutatii corporale. Saltelele Pocket de ultima generatie folosesc arcuri independente pentru a mentine salteaua cat mai stabila in timpul somnului.

Saltele Memory Foam

- fac parte din cele mai noi modele de saltele si se disting prin faptul ca absorb miscarea, imbunatatind experienta somnului pentru persoanele cu parteneri foarte agitati pe timpul noptii.

Saltele Latex

- tot din ultima generatie de saltele fac parte si saltele latex, insa diferenta princiapala intre acestea si saltele Memory Foam este ca cele dintai nu sunt sensibile la temperatura corpului si sunt un mediu antialergenic excelent.

Saltele Medicale

: Aceste saltele imbina tehnologiile si materialele de ultima ora pentru a crea salteaua perfecta pentru persoanele cu diverse probleme, de la durerile lombare, la alergii si hipoalergii datorita tratarii cu probiotice.

Saltele pentru copii

: La dimensiuni specifice pentru patuturile celor mici.

Noile accesorii pentru dormitor ce se gasesc pe Expert-Saltele.ro

Firma isi extinde aria de interes si in zona accesoriilor de pat pentru ca utilizatorii sa isi poata face toate cumparaturile in materie din acelasi loc. Acesoriile de pat includ categorii precum:

Somiere metalice

- ramele de pat metalice sunt o solutie economica, rezistenta si eleganta, ce poate inlocui cu succes mult mai scumpele somiere de lemn.

Lenjerii de pat

- site-ul pune la dispozitia cumparatorilor o gama larga de lenjerii de pat de calitate, pentru toate tipurile si marimile de pat. Pentru paturi matrimoniale se pot gasi lenjerii cu design-uri elegante, iar pentru paturile de copii si bebelusi, modele vesele ce dau personalitate intregii camere.

Cuverturi de pat

- adauga un plus de eleganta si o nota de personalitate oricarui dormitor. Acestea protejeaza salteaua si asternuturile si de praful ce se poate depune in timpul zilei, mentinand mediul de somn cat mai ferit de acarieni.

Perne

- ce pot face diferenta intre o noapte de somn odihnitor si un somn agitat, ce poate rezulta si in dureri de spate. Pe site se pun la dispozitia cumparatorilor perne concepute dupa cele mai noi tehonologii (pocket spring, latex sau memory foam) pentru a garanta calitatea somnului.

Prosoape

- modele moderne din materiale de calitate precum bumbacul, extrem de delicate la atingere si perfect potrivite pentru orice tip de baie.

Protectii saltele

- un alt aliat de incredere pentru cei ce se afla intr-o vesnica lupta cu alergiile. Tratate antialergenic, acestea pot fi spalate si uscate usor pentru o igiena optima a patului.

Despre S.C. Mobalmi S.R.L si Expert-Saltele.ro

S.C Mobalmi S.R.L cu sediul in Bucuresti, pe bulevardul Ghencea nr 134, este infintata din 2003, iar dupa 7 ani s-a lansat in mediul online cu site-ul Expert-Saltele.ro. De la lansarea site-ului, peste 15.000 de clienti s-au declarat multumiti de experienta cumparaturilor efectuate direct de pe site, iar datorita numarului crescut de vanzari, firma pastreaza permanent in stoc peste 300 de modele de saltele, gata sa fie livrate.

Expert-saltele.ro ofera o gama completa de saltele, oferind garantia calitatii si transport gratuit in Bucuresti, in maxim 24 de ore sau contra cost, in maxim 48 de ore, oriunde in tara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expert-saltele-ro/expert-saltele-ro-ofera-totul-pentru-dormitorul-tau