Un somn de calitate alături de EXPERT-SALTELE.ro

BUCURESTI - 2 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Unul din principalele motive ale lipsei unui somn de calitate este salteaua. Aceasta influențează pozitiv sau negativ somnul, iar lipsa somnului de calitate poate avea un impact semnificativ asupra sănătății dumneavoastră.

saltea superortopedica

EXPERT-SALTELE.ro este unul din principalele magazine online din România ce activează pe segmentul comercializării de saltele, magazin ce are o experiență de peste 13 ani pe piață. Clienții se pot bucura de asistență de specialitate oferită de echipa de profesioniști din cadrul magazinului, dar pot încerca saltelele și în cadrul showroom-ului.

Și pentru că diversitatea oferă posibilitatea de a mulțumi mai mulți clienți, www.expert-saltele.ro are disponibile sute de tipuri de saltele, astfel încât este imposibil să nu găsiți modelul de care aveți nevoie. Și cum calitatea este principiul pe care se ghidează expert-saltele.ro, produsele puse în vânzare vin de la branduri recunoscute în domeniu.

În funcție de nevoile dumneavoastră, aveți posibilitatea de a alege saltele din următoarele categorii: ortopedice, superortopedice, pocket spring, memory foam și latex. Fiecare categorie de saltea vine cu plusurile sale, de aceea este important să știți în avans care vi se potrivește cel mai bine. Astfel, în următoarele rânduri veți găsi o scurtă descriere a fiecărei categorii pentru a lua o decizie cât mai informată în cazul unei achiziții.

Saltele ortopedice

Saltelele ortopedice au fost create pentru persoanele ce suferă de dureri de spate sau dureri în zona lombară. Acest tip de saltea oferă un suport foarte bun pentru coloana vertebrală și pentru mușchii spatelui. Ea este recomandată și persoanelor ce au tendința de a dormi pe burtă.

Saltele superortopedice

S-ar putea spune că saltelele superortopedice sunt varianta profesională a saltelelor ortopedice. Acestea sunt gândite special pentru persoanele cu dureri cronice de spate, oferind un somn odihnitor, ajutând la relaxarea coloanei și astfel la eliminarea durerilor de spate.

Saltele de tip pocket

Saltelele de tip pocked sunt saltele cu arcuri, acestea utilizând arcuri independente. Această tehnologie oferă o susținere deosebită a corpului, iar în cazul în care partenerul de viață are un somn neliniștit, acest tip de saltea împiedica transmiterea mișcării.

Saltele memory foam

Saltelele memory foam câștigă tot mai mult teren în fața saltelelor clasice cu arcuri. Acest tip de saltele se disting prin confortul oferit. În funcție de fermitatea pe care o alegeți, acestea oferă suport întregului corp și împiedică transmiterea vibrațiilor rezultate în urma mișcării partenerului. Acest tip de saltele sunt recomandate persoanelor ce dorm pe spate și pe o parte. Un alt plus al saltelei memory foam este faptul că oferă calități crescute anti-alergice.

Saltele din latex

Saltele din latex sunt considerate în acest moment vârful în materie de saltele. Acestea au o durată de viață mai lungă decât saltelele cu arcuri sau cele memory foam, sunt confortabile, au diferite nivele de fermitate și au calități anti-alergice excelente. Saltelele din latex sunt recomandate atât persoanelor care dorm pe o parte, cât și celor care dorm pe spate și pe burtă.

Ar fi bine să știți că o saltea obișnuită ar trebui schimbată după aproximativ șapte ani de utilizare. Și dacă v-ați hotărât să achiziționați o saltea nou, nu ezitați să consultați și consilierii din cadrul magazinului EXPERT-SALTELE.ro pentru a achiziționa salteaua care vi se potrivește cel mai bine. E bine de știut că achizițiile din cadrul acestui magazin vin la pachet cu garanții maximale.

Despre expert-saltele.ro

EXPERT-SALTELE.ro  este produsul companiei S.C. Mob Almi S.R.L., companie ce se află pe piața din România de peste 13 ani. Prin intermediul magazinului online www.expert-saltele.ro, peste 30.000 de clienți s-au declarat mulțumiți de serviciile oferite în urma achizițiilor online.

Magazinul dispune de un depozit saltele Bucuresti cu o capacitate foarte mare, unde exista un stoc permanent pentru produsele publicate pe site-ul companiei. EXPERT-SALTELE.ro  face livrări la nivel național, oferă o gamă completă de saltele, oferind garanția calității și transport gratuit în București, în maxim 24 de ore sau contra cost, în maxim 48 de ore, oriunde in țară.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expert-saltele-ro/un-somn-de-calitate-alaturi-de-expert-saltele-ro