Sanavita in top-ul vanzarilor online de produse naturiste

BUCURESTI - 23 decembrie 2013

Comunicat tip General in Retail

Sanavita, magazinul online de produse naturiste si de cosmetice naturale, si-a depasit concurenta, ajungand la 10000 de vanzari online in ultimii 3 ani.

Se pare ca inca o data, experienta isi spune cuvantul, o regula valabila si pe piata virtuala.
Prezenti in acest mediu de aproape 5 ani, Sanavita, cu pasi marunti dar siguri, si-a surclasat adversarii. Invatand din propriile greseli si perseverand in ciuda momentelor nefaste ce s-au asternut la inceput de drum, titularii magazinului naturist au inteles ca destinatia nu este doar prima pagina a motoarelor de cautare. Ce era si este mai important, coincide cu multumirea si aprecierea clientilor.
Dovada succesului este confirmata de vizitatorii care i-au trecut pragul, devenindu-i clienti fideli. Dovada reusitelor sunt preturile imbatabile, concurentiale, care reflecta cu adevarat
beneficiile cuprinse in fiecare capsula vegetala, picatura de ulei esential ori de sampon bio.
Dovada succesului o reprezinta calitatea produselor naturiste comercializate:

• Suplimente alimentare recomandate in prevenirea si tratarea unor afectiuni precum cele cardiace, digestive sau respiratorii, in cazul carora, adeseori, medicatia obisnuita nu da rezultate;
• Cosmetice naturale, ale caror principii active bio respecta nu doar natura, ci si necesitatile fiecarui tip de ten, scalp sau par.

In cautarea unor ”specialitati” provenite din natura, fiecare client si pacient a regasit in magazinul Sanavita o sursa de incredere, mereu la dispozitia sa. Aici, alaturi de suplimente
nutritionale si de cosmetice naturale, alaturi de cele mai renumite brand-uri autohtone si internationale, client sau doar vizitator, oricine se poate informa despre un produs anume
sau despre o afectiune medicala despre care stia prea putine.
Acestea sunt doar cateva dintre elementele care au influentat vizitele pe website-ul www.sanavita.ro, transformand apoi vizitatorii in cumparatori. Recompensele nu au incetat sa apara si o data cu ele si cresterea continua a numarului de clienti si de livrari.
Si uite asa, tragand linie dupa 3 ani de activitate intensa, Sanavita, avand in vedere evolutia ascendenta, mai intai si-a rasplatit vizitatorii, schimbandu-si ”infatisarea” pe web. Iar acestia, drept multumire, au continuat sa revina, exprimandu-si preferintele catre magazinul naturist
ce a ajuns in top-ul livrarilor, cu 10 000 de vanzari online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expressive/sanavita-in-top-ul-vanzarilor-online-de-produse-naturiste