Utilitatea internetului in ziua de azi

Oradea - 25 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Retail, Internet

Utilitatea internetul este pe zi ce trece tot mai vizibila - ajungand sa se transforme in nevoie si necesitate, dar in acelasi timp reprezinta un mijloc de comunicare, economisire a timpului și eficienta datorita costurilor reduse.

Utilitatea  internetului este pe zi ce trece tot mai vizibila - ajungand sa se transforme in nevoie si necesitate, dar in acelasi timp reprezinta un mijloc de comunicare, economisire a timpului și eficienta datorita costurilor reduse.

Fie ca iti petreci timpul pe site-urile de socializare, corespondezi cu prietenii, familia sau partenerii de afaceri, sau navighezi insetat de  cunoastere in biblioteca virtuala poti gasi numeroase lucruri , informatii sau idei interesante.

Pana acum cativa ani oamenii erau foarte sceptici in folosirea internetului in scopul de a-si cumpara ceva, dar in ultima vreme cumparaturile online au castigat teren considerabil.

Shopping-ul online are cateva avantaje clare. Cel mai important este pretul mai redus al produselor, fata de cel din magazinele clasice, avand in vedere ca nu trebuie sa platiti si pentru chiria unui spatiu comercial, amenajarea acestuia sau vanzatorii care, de cele mai multe ori, nu va pot da un sfat bun, in plus, nu mai cheltuiti banii cu benzina sau parcarea (daca va duceti la cumparaturi in centrul orasului, de exemplu) și puteti dealtfel sa faceti cumparaturi din alte orașe decat cel in care locuiti, sau chiar din strainatate. Nu trebuie sa va fie teama de costurile de transport( pot fi foarte reduse sau gratuite in functie de suma chelttuita) sau de faptul ca poate gasiti un cartof in loc de tableta in colet. Am glumit bineinteles! Cumparatorii sunt protejati de normele europene privind consumatorii de produse online - produsele se pot returna daca nu sunt conform cu comanda dumneavoastra- deci puteti fi linistiti in privinta asta.

Un exemplu de  Proiect demarat in 2012  FANCumparaturi.ro se pozitioneaza in randul siteurilor de comert electronic care ofera in principal consumatorilor din Romania produse tip gadget si electronice. Magazinul are  deasemenea oferte deosebite la jucarii, produse pentru casa, accesorii auto, software si bijuterii .

Odata cu venirea primaverii FANCumparaturi.ro a venit in intampinarea  cumparatorilor  cu diverse  cadouri oferite  gratis la fiecare comanda , peste 700 produse unice in Romania  si preturi reduse cu 10% la toata gama de produse - tocmai pentru a avea preturi competitive pe piata  si pentru ca fiecare client sa fie multumit.

Pentru ca FANCumparaturi.ro s-a gandit   la nevoile fiecari cumparator  in parte a inceput un parteneriat cu Oyster Romania tocmai pentru a oferi  si produse cosmetice la cele mai bune preturi  in concordanta cu calitatea lor.

Nu va mai ramane decat sa accesati site-ul, sa cautati produsele care va plac  si foarte usor pot ajunge la tine, iar informatii cu siguranta vei gasi la suportul online pana la ora 23.00. Spor la cumparaturi :)

Despre Fancumparaturi

Lansat la inceputul lunii octombrie pe una din cele mai moderne platforme de comert online din Romania, FANCumparaturi.ro si-a propus sa aduca ultimele noutati din domeniul gadgeturilor si aparatelor electronice si pentru a oferi consumatorilor din Romania accesul la noi experiente pastrand in acelasi timp un nivel redus al preturilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fancumparaturi1/utilitatea-internetului-in-ziua-de-azi