eFin.ro lanseaza sectiunea IMM, dedicata antreprenorilor

BUCURESTI - 15 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Internet

eFin.ro lanseaza sectiunea pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (IMM), dedicata atat antreprenorilor interesati sa isi dezvolte operatiunile, cat si celor aflati la inceput de drum, care isi doresc sa patrunda in lumea afacerilor.

eFin.ro lanseaza sectiunea IMM, dedicata antreprenorilor
 Dorim sa oferim o gama cat mai larga de informatii si de resurse pentru intreprinzatorii din Romania, care se confrunta cu dificultati in ceea ce priveste finantarea, gestionarea resurselor umane, previzionarea fluxurilor de trezorerie sau eficientizarea sistemului de productie si de vanzari.

Andreea Meirosu, PR eFin.ro

In cadrul sectiunii IMM, eFin.ro ofera utilizatorilor informatii practice, precum idei concrete de afaceri, sfaturi pentru dezvoltarea businessului si legislatie. In plus, utilizatorii au la dispozitie o gama larga de documente juridice si fiscale tipizate, necesare in desfasurarea activitatii unei firme, dar si pachete complete de planuri de afaceri, necesare la inceput de drum.

“Dorim sa oferim o gama cat mai larga de informatii si de resurse pentru intreprinzatorii din Romania, care se confrunta cu dificultati in ceea ce priveste finantarea, gestionarea resurselor umane, previzionarea fluxurilor de trezorerie sau eficientizarea sistemului de productie si de vanzari”, a afirmat Andreea Meirosu, PR eFin.ro.

Sectiunea IMM contine 5 categorii principale: Consultanta, Francize, Cotatii, Download Resurse si Calculatoare.

Partea de Consultanta este, de asemenea, structurata in mai multe subcategorii: Startup, Marketing, Juridic, Financiar, Idei de afaceri, Ghiduri IMM si Afaceri de Succes. Aici utilizatorii gasesc informatii utile pentru a pune bazele unei afaceri, pentru a dezvolta o strategie de business de succes si pentru a-si perfectiona si pune in valoare abilitatile antreprenoriale.

Categoria Francize contine informatii despre francizele de succes prezente pe piata romaneasca, dar si informatii despre francizori straini, care cauta parteneri de afaceri din Romania, pentru a deschide noi piete. Utilizatorii care doresc mai multe detalii despre aceste oferte, pot lua legatura direct cu francizorul, prin completarea formularului de aplicare.

Categoria Cotatii ii ajuta pe antreprenori sa isi gestioneze mai eficient finantele, prin analizarea evolutiei dobanzilor, ratelor si indicilor de referinta. Oamenii de afaceri pot urmari evolutia ratei dobanzilor de referinta si a dobanzilor bancare la credite si depozite atat in lei cat si in euro.

Din cadrul sectiunii IMM, utilizatorii pot descarca o gama larga de documente juridice si fiscale, precum diferite tipuri de contracte, certificate, declaratii si cereri. In plus, persoanele care doresc sa isi deschida o afacere, pot descarca pachete complete de planuri de afaceri pentru diferite domenii, care contin: modelul planului de afaceri, un document Excel cu indicatori si grafice necesare pentru realizarea calculelor financiare si prezentarea in format PowerPoint.

Utilizatorii eFin.ro beneficiaza in cadrul sectiunii IMM si de o serie de calculatoare pentru credite, refinantare, depozite si leasing cu ajutorul carora se pot determina suma maxima de indatorare, graficul de rambursare, DAE etc.

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri:www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/financial-view-media-services/efin-ro-lanseaza-sectiunea-imm-dedicata-antreprenorilor