Floraria Florens schimba Orasul cu o noua locatie in Mega Mall

BUCURESTI - 15 mai 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Social, Retail

Floraria Florens anunta deschiderea celei de a patra locatii din Bucuresti in cadrul celui mai nou centru comercial, Mega Mall . Clientii centrului comercial se pot bucura incepand cu aceasta saptamana de noul concept care imbina idea de florarie cu cea de Atelier creativ.

Floraria Florens schimba Orasul cu o noua locatie in Mega Mall

Claudia Cuteanu, Director General

Floraria Florens ofera evenimentelor si momentelor importante din viata dumneavoastra parfum si culoare prin aranjamentele si buchetele pe care floristii sai le creaza.

Echipa Florens  invita toti iubitorii de parfum si culoare la inaugurarea  Florens Mega Mall,localizata la nivelul -1 in cel mai nou centru comercial din Bucuresti.

O florarie creativa, parfumata si pregatita pentru tine cu cele mai frumoase flori si plante la cele mai bune preturi.

“Florens Mega Mall este floraria care schimba Orasul pentru ca aici veti gasi o atmosfera placuta si parfumata, designeri florali care va asculta povestea si va creaza in atelierul dedicat buchete si aranjamente florale asa cum vi le imaginati. Pentru noi nu exista placere mai mare decat sa fim parte din cele mai importante momente si evenimente din viata oamenilor prin buchetele sau aranjamentele pe care le cream si consideram ca este foarte important ca actul creativ sa fie realizat in prezenta si cu ajutorul ideilor oferite de clienti. Intr-un spatiu de aproape 60m patrati, aducem natura mai aproape de clientii centrului comercial: un copac in marime naturala este decorat cu flori, tavanul este capitonat cu crengi si ... multe alte surprize pe care va invit sa le descoperiti.

Ne place sa credem ca fiecare floare cumparata din floraria noastra insenineaza ziua celei sau celui care o primeste dar si a persoanei care o daruieste”, a declarant Claudia Cuteanu, Director General Florens.

Despre Floraria Florens

Floraria Florens Mega Mall este a patra locatie din Bucuresti, celelalte trei fiind localizate in Baneasa Shopping City, Promenada Mall si Pipera-Tunari.
www.facebook.com/florariaflorensoficial

Taguri: floriflorarieflorensmega mall
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/floraria-florens/floraria-florens-schimba-orasul-cu-o-noua-locatie-in-mega-mall