La vie en rose

Iasi - 26 iunie 2007

Comunicat tip General in Social

Flori in Iasi continua seria avantajelor client prin introducerea unei noi categorii de flori, intitulata 'La vie en rose', ce cuprinde exclusiv flori si plante roz.

'Semnificatiile rozului joaca un rol deosebit in conceptia de viata a membrilor echipei Flori in Iasi si acest lucru se reflecta intens in activitatea si oferta florariei online de la Iasi. Asociem rozul cu copilaria, inocenta, prietenia, afectiunea, flirtul, armonia, caldura, fericirea, loialitatea, increderea, entuziasmul. Pe scurt, asociem rozul cu viata, cu dorinta de a darui tot ce avem mai bun.' a declarat Pintilie Martha, manager Flori in Iasi.

Si pentru a te molipsi si pe tine, clientul nostru, de pofta noastra de viata si de fericire, Flori in Iasi acorda 10% reducere la toate florile si plantele din categoria 'La vie en rose', pe tot parcursul anului. Pentru a beneficia de reducerea de 10% tot ce trebuie sa faci este sa introduci expresia La vie en rose in casuta pentru codul cuponului si apoi sa dai click pe linkul 'aplica'. Sistemul va calcula si afisa automat reducerea de 10%, dupa care poti finaliza comanda de flori.

Floraria online de la Iasi a fost deschisa in cadrul retelei Flori in RO pe 1 martie, la adresa www.floriiniasi.ro. Plata online reduce timpul de achizitie a unui buchet de flori la 5 minute, iar livrarea comenzilor se face in maxim 2 ore. Pe www.floriiniasi.ro tehnologia s-a intalnit cu pasiunea pentru a veni in ajutorul tuturor celor care au nevoie sa trimita un buchet de flori in capitala Moldovei.

Flori in Iasi face parte din reteaua Flori in RO, singura retea de florarii locale online din Romania. In acest moment reteaua are 11 florarii care livreaza flori in Iasi, Bucuresti, Bacau, Bihor, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Mures, Suceava si Timisoara.

Despre Flori in Iasi

Flori in Iasi face parte din reteaua Flori in RO, singura retea de florarii locale online din Romania. La inceput de mai 2007, reteaua are 10 florarii care livreaza flori in Iasi, Bucuresti, Bacau, Bihor, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Mures si Timisoara.

Flori in Iasi
Martha Pintilie