Targul de Cariere

Locul desfasurarii: Casa de Cultura a Studentilor

Organizator: Reteaua TdC

Târgul de Cariere începe ediţia de toamnă la Cluj-Napoca, între 15 şi 16 octombrie, la Casa de Cultură a Studenţilor. În cadrul Târgului de Cariere, tinerii cu aspiraţii în carieră se vor întâlni din nou faţă în faţă cu angajatorii de valoare.
Companii precum partenerii proiectului: Cora, Office Depot, iQuest, Iulius Mall, Ursus Breweries sau Sponsorii evenimentului: Genpact şi Leoni, pentru care organizatorii îşi doresc să atragă un număr de 5000 de studenţi în ani terminali şi de absolvenţi cu vârste cuprinse înte 20 şi 30 de ani, vor participa la a cincea ediţie a Târgului de Cariere de la Cluj-Napoca.
Prezenţa companiilor, indiferent de domeniul lor de activitate, la un eveniment precum Târgul de Cariere, reprezintă nu numai o posibilitate de recrutare de personal ci şi o metodă de creştere a notorietăţii de brand şi de intrare în contact cu potenţiali clienţi sau companii concurente.
Reţeaua Târgului de Cariere s-a extins în această primăvară în oraşe precum Tîrgu Mureş, Sibiu, Craiova şi Baia Mare, în această toamnă adaugând pe listă şi Braşovul, de la care organizatorii au aşteptări asemănătoare cu cele pentru Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfăşura în 6 dintre oraşele mari din ţară astfel: Cluj-Napoca (15 – 16 octombrie), Sibiu (21 – 22 octombrie), Baia Mare (24 – 25 octombrie), Craiova (29 – 30 octombrie), Braşov (11 – 12 noiembrie), Tîrgu Mureş (13 – 14 noiembrie).
Reţeaua TdC dă posibilitatea companiilor să-şi extindă aria de recrutare şi ajută tinerii cu potenţial din mai multe centre universitare, să-şi găseasca angajatorul ideal. Târgul de Cariere mizează pe locaţii centrale care să permită o cât mai mare vizibilitate atât evenimentului cât şi companiilor participante.

Motivele extinderii continue a Târgului de Cariere au fost numărul crescut al companiilor multinaţionale participante la fiecare ediţie (aproximativ 65%), numărul important de companii locale şi naţionale (35%), cât şi intenţia de a sprijini tinerii talentaţi din cât mai multe oraşe ale ţării. Acestora li se va oferi şi anul acesta posibilitatea de a se angaja într-unul dintre domeniile de activitate prezente la Târgul de Cariere: auto, construcţii, imobiliare, medical, farmaceutic, tehnologie, retail, consultanţă, producţie, servicii financiare, bunuri de larg consum, marketing.

Mai multe informatii despre Târgul de Cariere gasiti pe site-ul www.targuldecariere.ro

Reteaua TdC:
office@foregroup.ro

Despre FOREGROUND

- Fondatorii grupului clujean de firme Foregroup au castigat titulatura de Antreprenorii Anului 2008 in cadrul primei editii din Romania a evenimentului Saptamana Globala a Antreprenoriatului;
- Stefan Teisanu si Mihai Cotos vor reprezenta Romania in mai 2009, la faza europeana a concursului “European Young Entrepreneur of the Year” de la Bruxelles;
- Premiul a fost castigat in urma initiativelor antreprenoriale derulate din 2006 si datorita proiectelor speciale de implicare in comunitate, demarate de cele trei companii aflate sub umbrela Foregroup.

Participare: Intrare libera