Afla care sunt avantajele unui sistem supraveghere cctv

BUCURESTI - 19 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

350 de milioane de camere de supraveghere la nivel global - este cifra raportata pentru anul 2016 ( cu 65% din acestea instalate in Asia).

Sistem supraveghere CCTV Helinick

Sistem supraveghere CCTV Helinick

Cu siguranta ai sa iti doresti un sistem de supraveghere CCTV pentru afacerea ta dupa ce vei afla mai multe informatii aici.

Circuitul inchis de televiziune (closed circuit television - CCTV) foloseste camerele video pentru a transmite semnalul intr-un loc specific, pe un numar limitat de monitoare. Difera de televiziunea de tip broadcast pentru ca nu transmite un semnal deschis, desi poate fi adaptat sa transmita linkuri wireless.

Pentru serviciile de logistica si distributie, sistemul CCTV este ideal in combinatie cu utilizarea scanerelor de bare si a sistemelor moderne de management dar si sisteme de localizare. Afla care sunt principalele avantaje ale sistemului de supraveghere Geutebruck si cum le poti folosi pentru afacerea ta:

Gaseste produsele cu rapiditate

Acesta este un sistem integrat cu alte trei sisteme: sistem supraveghere cctv, sistem de citire a codurilor de bare si sistem de localizare GPS si LPS (Local Positioning System). Din acest motiv, gaseste foarte usor produsele cautate in depozit.

Ce face mai exact, este ca asociaza codul de bare al produsului, cu imaginea inregistrata si apoi localizeaza produsul in interiorul depozitului prin intermediul sistemului de localizare. Poti stii cu siguranta ca imaginea alocata prin sistem apartine codului scanat.
Ai posibilitatea, astfel, sa urmaresti si sa gasesti rapid produse in depozit prin simpla cautare a codurilor de bare.

Grabeste solutionarea reclamatiilor

Este foarte util pentru produsele care sunt impachetate intr-un singur colet. Desi coletul e gata, poti stii cu siguranta ce ai pus in interior, indiferent de numarul de bunuri continute de pachet. Solutionezi mai rapid eventualele reclamatii asupra continutului, prin acces la imaginile de la bancul de impachetare.

Tine evidenta transportatorilor

Prin asocierea numerelor de inmatriculare la imaginile sistemului de supraveghere poti obtine o noua serie de avantaje. Functia LPR (Licence Plate Recognition) te ajuta la acordarea accesului in perimetrul depozitului pentru autovehiculele recunoscute de sistem.
Poti directiona fiecare transportator catre zona in care trebuie sa ridice sau sa incarce marfa, tot bazat pe asocierea numerelor de inmatriculare cu imaginile sistemului de supraveghere.

In & out

Nu doar interiorul depozitului are nevoie de protectie.
Asigura protectia perimetrala a zonei prin sistemul de supraveghere cctv, mai exact, prin utilizarea functiilor de video analiza ce detecteaza intruziunile si trimit semnale catre sistemul de avetizare la efractie.
Helinick.ro - Solutii complete – De la profesionisti la profesionisti
In mediul actual de afaceri, sistemele logistice devind in ce in ce mai complexe iar nevoia de flexibilitate este din ce in ce mai mare. Si, totusi, se intampla ca bunurile sa fie pierdute, depozitate incorect sau expediate gresit. Acestea pot fi pierderi insemnate pentru o afacere din domeniile logistica si distributie.

Solutia este folosirea unui sistem de supraveghere cctv. Specialistii Helinick iti stau la dispozitie pentru solutii customizate care sa te sprijine.

Firma Helinick promoveaza cele mai noi si moderne solutii prin intermediul echipamentelor si sistemelor menite sa sporeasca siguranta si securitatea electronica pentru o arie extinsa de aplicabilitate, atat pentru domeniul public cat si pentru cel privat.


Contacteaza un reprezentant Helinick si beneficiaza de servicii profesionale de consultanta.

Date de contact
Tel: +(4021) 404 44 44
Tel: +(4021) 404 44 00
Tel: +(4021) 404 44 30
Tel: +(4021) 404 44 20
E-mail: office@helinick.ro