Alege BDM Roof System pentru a cumpara accesorii tigla metalica pentru a oferii casei tale un acoperis sanatos

BUCURESTI - 30 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Iti doresti sa renovezi acoperisul casei tale sau ai casa in constructie si ai nevoie de toate elementele pentru noua invelitoare a casei tale, oricare ar fi raspunsul BDM Roof System iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru un acoperis rezistent care sa faca fata cu succes tuturor fenomenelor meteo mai putin favorabile.

Accesorii tigla metalica

Construirea sau renovarea acoperisului presupune mai multe etape, pentru ca acoperisul tau sa dureze ai nevoie de mai multe parti componente pe care le poti gasi cu un simplu click pe acoperisuri.info accesand pagina accesorii tigla metalica si alege tot ce ai nevoie pentru a-ti face munca mai ușoară. Iar daca alegi sa cumperi si tigla de la BDM Roof System, transportul este gratuit si iti primesti materialele de care ai nevoie in 72 de ore ca sa te poti apuca de lucru.

De ce sa alegi sa colaborezi cu BDM Roof System?

Experienta este unul din caracteristicile care ii recomanda pe cei de la BDM Roof System, acestia se afla pe piata din Romania de mai mult de 10 ani, timp in care au incheiat parteneriate cu firme specializate atat in producerea de tigla de calitate cat si cu producatori de accesorii pentru tigla metalica sau chiar ferestre pentru mansarda, oferind in prezent cele mai bune servicii si bunuri de pe piata. Printre firmele colaboratoare in materie de tigla metalică se afla Bilka Steel, Tondach, BudMat Vanecja si altele, toate avand o reputatie foarte buna atat in Romania cat si international pentru unele dintre ele.

Compania iti pune la dispozitie posibilitatea de a primii consultanta profesionala pentru a stii ce sa alegi pentru acoperisul tau atunci cand te simti fara solutii poti apela la departamentul de suport pentru a putea primii sfaturi. In gama de produse gasesti tot ce ai nevoie pentru un acoperis profesional executat ca la carte care asigura rezistenta de zeci de ani in functie de tipul de tigla pe care.l-ai ales.

Iata cateva din accesoriile de care ai nevoie pentru un acoperis rezistent

Folia anticondens BDM Maxi SK, asa cum spune si numele aceasta are o mare permeabilitate la vapori etanseitate la vopori, de asemenea aceasta are si o mare rezistenta in fata radiatiilor UV. Un alt tip de folie pe care il poti comanda de pe site este Folia anticondens USB riwega reflex plus 200 sk, aceasta pe langa avantajele pe care le ofera cea de mai sus, reflecta caldura produsa de invelitoare reducand nivelul termic din interiorul mansardei si al casei pe timpul verii si te ajuta sa economisesti reducand costurile pentru climatizarea casei. O alta categorie de accesorii pentru acoperis o reprezinta elementele ce asigură ventilatia acoperisului, asigurand ventilatia necesara acoperisului prin retragerea efectiva a aerului umed si a umezelii, pentru o buna circulatie a aerului. Din ultima categorie fac parte accesoriile pentru tigla metalica.

Intra acum pe acoperisuri.info si fa cea mai buna alegere pentru casa ta, alegand accesorii acoperis la cele mai bune preturi care sa asigure o durata de viata mai mare dar si mai mult confort
Date de contact
0735.231.208
Orar call center: Luni-Vineri 08-19