Helinick.ro – Implementarea acestor sisteme securitate de la Helinick determina numeroase avantaje dedicate cladirilor inteligente

BUCURESTI - 7 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Datorita crestei ratei infractiunilor este datoria fiecarui manager sau proprietar de cladire sa genereze cele mai optime conditii de siguranta pentru toti cei care isi desfasoara activitatea in spatiul respectiv.

Sisteme de securitate Helinick

Sisteme de securitate Helinick

Indiferent ca vorbim despre un spatiu public sau despre unul privat, implementarea acestor sisteme securitate este la fel de esentiala precum orice alt tip de echipament dedicat securitatii si sigurantei electronice.

Astfel, veti reusi sa protejati atat bunurile cat si persoanele de interesul unor persoane suspecte sa patrunda in cladire.

Proiectarea unui sistem securitate si avantajele colaborarii cu specialistii Helinick

In stadiul de proiectare al unui sistem securitate, totul porneste de la o planificare atenta si specializata in scopul de a asigura o siguranta sporita si de a exista o legatura mult mai eficienta intre departamentele care se afla in cladirea respectiva.

Desigur, pentru ca rezultatele sa fie eficiente este recomandat sa colaborati numai cu specialisti in domeniu, asa cum sunt cei angajati in cadrul companiei Helinick.

Experienta acestora determina cele mai optime conditii de realizare a fiecarei etape in parte pentru instalarea sistemelor de securitate, de la etapa de expertiza si evaluare pana la montajul propriu zis al echipamentelor specifice.

Tehnologiile promovate prin intermediul produselor si serviciilor Helinick determina noi posibilitati de achizitie pentru toti cei interesati a unor echipamente profesionale precum sisteme audio si video, sisteme de control acces si iluminare etc.

Beneficiile pe care le ofera un sistem securitate sunt indispensabile pentru orice afacere si nu numai.
Asadar, avantajele produselor achizitionate se impart astfel:
Performanta garantata de toate echipamentele care formeaza un sistem de securitate;
Caracteristici tehnice deosebite care genereaza beneficii pe termen lung;
Existenta unor retele electronice interconectate usor de urmarit;
Inregistreaza o serie de performante care, altminteri, nu pot fi atinse la fel de usor prin intermediul unui personal angajat pentru paza si protectie;
Monitorizare si inregistrare simultana a tuturor activitatilor inregistrate de echiamentele instalate.

Instalarea sistemelor de securitate genereaza beneficii pe termen lung – Specialistii Helinick iti faciliteaza accesul catre performanta

Eficienta acestor sisteme securitate este recunoscuta de tot mai multi beneficiari ai echipamentelor comercializate de catre compania Helinick, iar rezultatele generate de instalarea acestor sisteme determina conditii mai bune de lucru si promoveaza performanta afacerii tale.

Un sistem de securitate proiectat eficient include echipamente precum cele destinate controlului de acces, securitate electronica, acces remote, alarme, echipamente de detectie incendiu, monitorizare, senzori si supraveghere video etc.

Proiectarea eficienta se realizeaza prin intermediul specialistilor nostri care se vor deplasa la fata locului pentru a putea sa stabileasca solutiile cele mai potrivite pentru cladirea in care va desfasurati activitatea.

Pretul pentru implementarea unui sistem securitate difera de la caz la caz, tocmai de aceea este necesar sa stabilim o intalnire in prealabil la fata locului pentru a putea sa determinam o oferta personalizata.

Pentru mai multe detalii, va asteptam pe website-ul nostru www.helinick.ro sau la numarul de telefon:
0745 - 394 - 665 (numar disponibil si pentru situatii de urgenta)
Adresa sediu central: Strada Eraclie Arion nr. 4, Sector 1, Bucuresti, Romania