Inchirieri macarale – Utilaje si echipamente pentru lucrari de succes

BUCURESTI - 15 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Macaraua este o masina de lucru folosita in constructii pentru deplasarea unor sarcini diferite pe distante scurte, la inaltimi considerabile. Acestea sunt disponibile in modele variate, cu capacitati si metode de operare diferite.

Inchirieri Macarale

Luc Invest este o companie cu experienta ce asigura servicii profesionale de inchirieri macarale. Acestea sunt destinate atat proiectelor civile, cat si celor industriale si provin de la producatori renumiti, pentru a veni in sprjinul inginerilor si echipelor de lucru de pe santiere.

La fel ca restul utilajelor, macaralele sunt indispensabile santierelor de constructii moderne, astfel ca acestea nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de echipamente si utilaje de lucru.

Macarale autoridicatoare si automontante performante

Serviciile de inchiriere a utilajelor folosite in constructii sunt o solutie utila pentru orice firma specializata care nu dispune de toate resursele necesare finalizarii unui proiect in conditii optime, intr-un timp cat mai scurt. Cu ajutorul acestor utilaje se pot intreprinde numeroase activitati, printre care: manipularea marfurilor si a materialelor de constructie, montaje, transport pe distante scurte si diverse alte operatiuni specifice.

Macaralele autoridicatoare si automontante oferite de Luc Invest sunt usor de adaptat oricarei lucrari, au un design compact, pot fi manevrate cu usurinta, sunt prevazute cu brate puternice de ridicare si pot fi amplasate in orice conditii, indiferent de tipul santierului.
Exploatare in conditii de maxima siguranta

Deoarece siguranta angajatilor oricarei companii se afla pe primul loc, este important sa inchiriati echipamente si utilaje profesionale, testate si verificate periodic, care sa nu provoace accidente. Luc Invest efectueaza revizii si reparatii periodic, ceea ce reduce riscul de accident si creeaza conditii de munca optime. Toate reviziile sunt efectuate de mecanici cu experienta, care verifica echipamentele cu atentie si nu omit nici cele mai mici defectiuni.

Compania dispune de macarale CATTANEO, cu inaltimi de 19 m si brate cu lungimi cuprinse intre 24 m si 28 m. Sunt ideale atat pentru proiectele de constructii din spatiile urbane aglomerate, cat si pentru santierele mari si de lunga durata. Acestea vin insotite de toate accesoriile necesare, ceea ce ofera posibilitati extinse de aplicatii in domeniul rezidential, industrial, comercial etc.

Desigur, pentru a nu intampina situatii periculoase sau nedorite, este important ca utilajele sa fie manevrate de un personal bine instruit, capabil sa invete comenzi si functii noi. In caz contrar, macaralele nu sunt exploatate la potential maxim si pot afecta ritmul de lucru. In serviciile de inchirieri macarale sunt incluse si indicatiile si recomandarile tehnice, oferite pe toata durata contractului de inchiriere.

Macarale si suport tehnic pentru proiecte mici si mari

Luc Invest pune la dispozitia clientilor o serie de utilaje perfect functionale ce pot fi inchiriate pe o perioada determinata, la cele mai avantajoase preturi. Aceasta companie dispune de solutii rentabile pentru domeniul constructiilor si investeste constant in utilaje si echipamente care sa tina pasul cu dezvoltarea imobiliara. Astfel, cu ajutorul serviciilor de inchirieri macarale puteti finaliza cu succes orice tip de lucrare, fara sa mai aveti grija reparatiilor si investiilor legate de buna functionare a masinariilor.
Pentru mai multe detalii despre disponibilitatea macaralelor si tarifele de inchiriere, accesati www.lucinvest.ro sau discutati cu reprezentantii companiei la numarul de telefon: (40)745.410.817.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/inchirieri-macarale-utilaje-si-echipamente-pentru-lucrari-de-succes