Lacuri pentru lemn Color Magic – Finisaje cu rol decorativ si de protectie

BUCURESTI - 18 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Natural, regenerabil si prietenos cu mediul, lemnul este o materie prima vitala pentru mii de produse pe care le folosim in fiecare zi.

Lac pentru lemn - ColorMagic

Lac pentru lemn - ColorMagic

De aceea, pentru a nu epuiza mai multe resurse decat este necesar, protejarea acestui material cu lacuri pentru lemn profesionale este cea mai buna solutie.

Aceste produse inlocuiesc uleiurile naturale ale lemnului care s-au pierdut din cauza expunerii la soare, uzurii generale sau vechimii si redau frumusetea si stralucirea suprafetelor lemnoase.

Lacuri Color Magic – Solutii profesionale pentru extraprotectie

Lacul este nelipsit din proiectele de restaurare a mobilierului din lemn masiv, dar si a pardoselii si altor obiecte decorative aflate in interiorul sau exteriorul spatiilor de locuit.

Pentru a beneficia de finisaje rezistente la factorii de mediu, zgarieturi sau ingalbenire, Color Magic furnizeaza o gama completa de produse de lacuire Sikkens, un brand olandez cu peste 200 de ani de traditie in finisaje pentru lemn.

Astfel, oferta companiei consta in produse destinate atat suprafetelor din lemn aflate la interior, cat si celor expuse factorilor climatici, dupa cum urmeaza:

Interior si exterior – Din aceasta categorie face parte Sikkens Rubbol BL Azura, un produs pe baza de dispersie poliuretanica ce poate fi diluata cu apa, ce asigura o finisare foarte lucioasa si deosebit de rezistenta.

Lacul este recomandat pentru usi, ferestre si diverse alte suprafete din lemn si PVC;

Exterior – Pentru mobilierul de gradina, gard si alte lucrari de tamplarie.

Produsele Sikkens Rubbol BL Magura, Sikkens, Sikkens Cetol TGL Satin, Sikkens Cetol Filter 7 si Sikkens Cetol TGL Plus reprezinta cea mai buna alegere pentru o ingrjire profesionala a lemnului. Acestea sunt usor de aplicat, au rezistenta la apa si raze UV, putere mare de acoperire si nu retin mizeria.

Interior - Sikkens Cetol BL Varnish Mat si Sikkens Cetol BL Decor sunt cele doua produse recomandate de Color Magic pentru protectia suprafetelor din lemn de esenta tare sau moale, de la mobilier, ferestre si usi, pana la pardoseli, lambriuri si tavane.

Spre deosebire de lacurile pentru exterior, acestea nu au miros, astfel ca nu exista riscuri pentru cei care intra in contact cu produsul proaspat aplicat.

Lacuri pentru lemn incolore si usor nuantate

Aceste lacuri se prezinta sub forma incolora si nuantata, produsele fiind create astfel incat sa respecte culoarea naturala a fiecarei esente de lemn, dar mai ales cerintele utilizatorilor in materie de estetica.
Pentru a obtine o noua culoare, este obligatorie indepartarea peliculei vechi de lac si pregatirea suprafetei suport pentru o noua aplicare. Pentru nuante mai intense, se recomanda aplicarea produselor in doua sau chiar trei straturi.

Foloseste produsele Sikkens pentru lemnul din casa ta!

Lemnul nu isi pierde niciodata din frumusete daca este tratat si ingrijit corespunzator, iar Color Magic detine cateva solutii profesionale care va pot ajuta in acest sens.

Pentru a da viata lucrarilor de tamplarie, recomandam lacuri pentru lemn din gama Sikkens, alaturi de emailurile ce vin in completarea procesului de acoperire a suprafetelor din lemn.

Date de contact

Mai multe informatii gasiti pe website-ul www.colormagic.ro

0724.336.280
0734.736.842