Masini surfilat - secretul calitatii in industria textila

BUCURESTI - 14 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Te-ai intrebat vreodata care este diferenta intre un produs corect finisat si unul ale carui cusaturi se destrama, ale carui tivuri se desprind sau nu sunt deloc placute din punct de vedere vizual?

Masina de sulfilat

Masina de sulfilat

Secretul este folosirea de masini surfilat, cunoscuta si sub denumirea de masina triploc sau overloc. Folosirea acestei masini permite efectuarea de finisaje perfecte estetic si durabile, deci de o calitate inalta.

Masina de surfilat completeaza masina de cusut, nu o inlocuieste.

Masina de surfilat are rolul de a imbunatati procedeele masinii de cusut. Desi este capabila si ea de coasere, nu poate inlocui in totalitate masina de cusut, asa ca o masina de surfilat ajuta la perfectionarea produsului, dupa ce s-a folosit masina de cusut, sau de croit.

De ce este nevoie de o masina triploc?

Masina triploc este nelipsita intr-un business care pune pret pe calitate si pe aspect vizual fara cusur. Brandurile renumite apeleaza la aceasta masinarie, pentru a oferi clientilor produse de cea mai buna calitate, la care perfectiunea atinge si cele mai mici detalii. Exact acesta este rolul unei masini de surfilat, sa se ocupe chiar si de cel mai neinsemnat si ascuns detaliu.

Beneficiile unei masini de surfilat sunt nenumarate

Masina de surfilat garanteaza eficienta, rapiditate, calitate, precizie, aspecte care, odata prezente in firma ta, aduc garantat succesul. Masina de surflilat poate fi utilizata pe orice fel de material, astfel ca, fie ca vorbim de materiale fine precum tricotul, de materiale cu grosime medie ca stofa, sau de materiale groase precum denimul, toate vor putea beneficia de finisaje de inalta calitate.

Alt beneficiu major al masinii triploc de surfilat este faptul ca se pot folosi simultan intre trei si opt papiote, iar fiecare masina beneficiaza de caracteristici proprii, avand o anumita capacitate la motor, o anumita viteza si o anumita capacitate de coasere. Fa alegerea potrivita in functie de necesitatile companiei tale.

Daca esti in cautarea celor mai bune solutii, Natex iti sta la dispozitie

Magazinul online ofera echipamente si accesorii indispensabile industriei textile, cu oferte pentru toate bugetele si cu game largi si diversificate de produse. Gasesti aici masini de cusut industriale, mese si roboti de calcat, generatoare si cazane abur, masini de spalat si uscatoare industriale, dar si prese pentru camasi sau prese termocolat.

Magazinul colaboreaza cu cele mai presigioase branduri internationale, iar tu vei avea de ales dintre mari companii producatoare de utilaje industriale, precum: Siruba, Ricoma, Serkon, Ayang, Suot, Typical, Elektrik sau Robotech.

Intra pe magazinul online Natex.com.ro, si vei vedea ca nu esti un simplu cumparator. Ai la dispozitie imagini clare si detaliate cu masini surfilat, informatii aditionale complexe, iar procedura de cumparate este extrem de simpla fiind nevoie de doar cateva click-uri pentru a plasa o comanda.

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu ultimele tendinte in domeniu si va asteaota in showroom-ul nostru, gata sa va ofere cele mai eficiente sfaturi.

Nu ezitati s a ne contactati prin:

E-mail: natex@Natex.com.ro;

Telefon: 0743 646 464;

Adresa: Soseaua Bucuresti – Urziceni, Nr. 17, Natura Center (China Town), Hala 2, Magazin 11, Afumati, Ilfov.