Mercedes de vanzare – Leasing Automobile face posibila achizitionarea masinilor rulate din gama premium

Galati - 8 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Pentru pasionatii de masini, marcile de lux raman favorite, in cazul acestor masini, variantele second hand aflandu-se in stare mult mai buna comparativ cu alte branduri de masini frecvent achizitionate.

Mercedes de vanzare - LeasingAutomobile.ro

Cu toate ca au un pret ridicat pentru modelele noi, marcile de lux sunt accesibile atunci cand sunt achizitionate de la un dealer autorizat. Achizitionarea unui astfel de autoturism rulat reprezinta o afacere avantajoasa si iti poti cumpara modelul preferat din gama Mercedes de vanzare la promotie aflat in stare exceptionala

Finantarea prin Leasing Automobile - Avantajele achizitiei masinilor rulate din gama de lux

Pe langa faptul ca va impliniti visul de a conduce o masina frumoasa, masinile second hand din gama premium reprezinta o investitie avantajoasa pe termen lung, noii proprietari putand face o astfel de achizitie fara sa se ingrijoreze, atunci cand opteaza pentru colaborarea cu o companie care functioneaza ca dealer auto.

Deveniti posesorii unei masini atractive - Chiar daca nu este ultimul model, atunci cand selectati un model creat de brandul Mercedes, nu aveti cum sa dati gres.

Materialele utilizate sunt de cea mai inalta calitate, iar combinatiile de elemente utilizate pentru design-ul interiorul sunt diverse (lemn de nuc, insertii de aluminiu, materiale plastice cu textura moale);

Posibilitati multiple de achizitionare – Leasing Automobile face posibilia achizitionarea masinilor rulate comercializate in cele doua parcuri auto – Galati si Arad – prin finantare sau schimburi auto;

Schimburile auto - Sunt posibile prin programul Buy Back, care le ofera clientilor optiunea de a-si inlocui masina cu un model mai performant;

Finantare auto - In functie de tipul de client si preferintele acestuia, Leasing Automobile asigura servicii de finantare prin leasing financiar (client persoana juridica) sau rate auto (client persoana fizica).

Parteneriatele cu institutiile financiare specializate le faciliteaza clientilor obtinerea rapida a raspunsul de acordare a imprumutului pentru achizita masinii selectate.

Rata mica de depreciere - Comparativ cu modelele economice ale diferitelor branduri, modelele Mercedes de vanzare se depreciaza mai greu, astfel ca nu va fi dificil sa vindeti un autoturism bine intretinut, chiar daca sunteti al doilea proprietar.

Impreuna recunoastem ce placut este sa conduci o masina performanta

Pe langa estetica exterioara foarte apreciata in cazul brandurilor premium, masinile din aceasta gama asigura confortul atat soferului, cat si celorlati pasageri.

Placerea condusului este conferita de design, motorizare si fiabilitatea acestor autoturisme.

Masinile aflate pe stoc pot fi vizualizate in catalogul online, prin accesarea parcului auto online http://leasingautomobile.ro/

Sau intr-unul dintre cele doua parcuri dezvoltate in Galati si Arad. Serviciul de relatii cu clientii este dezvoltat pentru a le oferi clientilor informatiile de care au nevoie, detaliile legate de conditiile de obtinere leasing sau credit auto, precum si selectarea unei masini care se incadreaza in bugetul alocat.

Oricare ar fi bugetul de care dispuneti, reprezentantii Leasing Automobile va stau la dispozitie pentru recomandari si calculul exact al sumelor pe care intentionati sa le investiti, fie prin plata sumei intregral sau cu ajutorul unui imprumut de tip leasing financiar.

Date de contact Showroom Galati

Telefon – 0741 414488

E-Mail - office@leasingautomobile.ro

Adresa - Str.George Cosbuc, Nr.138, Galati