NaTex.com.ro – Masini de croit de cea mai buna calitate pentru servicii ireprosabile

BUCURESTI - 7 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

In cazul in care aveti nevoie de echipamente profesionale pentru industria textila ce ofera o calitate superioara la preturi accesibile, va invitam sa apelati la produsele, special create pentru croit, puse la dispozitia dumneavoastra de compania NaTex.

Masini de croit - Natex

Masini de croit - Natex

NaTex este o companie romaneasca care detine o experienta si un profesionalism greu de egalat in ceea ce priveste distribuirea de masini de croit ce pot satisface nevoile oricarei persoane.

In portofoliul companiei se regasesc o varietate de produse, fiecare dintre acestea pliindu-se pe necesitatile si exigentele fiecarui client. Printre acestea se numara urmatoarele:

Masini profesionale de croit de cea mai buna calitate;
Mese de calcat profesioniste;
Masini de triploc;
Masini pentru termocolat;
Masini de surfilat;

Si multe alte produse practice utile pentru diferite activitati.
Masinile de croit profesioniste ofera calitate exceptionala la preturi accesibile oricui

In industria textila cele mai importante produse sunt masinile de croit. Acestea ofera dexteritate si o eficienta inalta a productivitatii proiectului final.

Masinile de croit regasite in portofoliul acestei companii romanesti ajuta la taierea exacta a materialelor avute in vedere oricat de complicate ar fi acestea. Masinile de croit le puteti achizitiona sub forma unor modele si tipuri diverse, printre care se regasesc urmatoarele:

Produsul Serkon MC 90 – Aceasta masina de croit este una automata si permite o taiere sigura cu ajutorul unui cutit performant. Acest produs mai are urmatoarele proprietati: compatibilitate cu toate sistemele de tip CAD, taieturi de pana la 2 cm in latime sub vacuum, parametrii pe care ii utilizati pot fi revazuti pe un ecran, permitand totodata si supravegherea fisierelor inainte de a incepe procesul de taiere. Mai mult, aceasta masina de croit mai ofera si gauri automate pentru introducerea penselor;

Masina de croit Dayang, modelul RSD-50 – Aceasta masina de croit este prevazuta cu un disc rotund care ajuta la taierea perfecta a materialelor folosite. Produsul este extrem de usor de folosit, iar eficacitatea taieturilor dorite este garantata. Printre altele, aceasta masina de croit are urmatoarele caracteristici: are o putere de 60 w, inaltime de taiere de 8 mm, un voltaj de 110/220 v si o frecventa de 50/60 Hz. Daca doriti rezultate de exceptie, acest produs trebuie sa fie al dumneavoastra!

Produsul marca Dayang, model CZD-108 – Un alt produs inedit ce se regaseste in categoria masinilor de croit este acest model ce poarta emblema marcii Dayang si care este perfect pentru taierea unor bucatati mai mici de material. Aceasta masina de croit ofera o manevrabilitate extrem de usoara, acest lucru datorandu-se si greutatii relativ mici de numai 9 kg a masinii. Modelul CZD-108 vine la pachet cu un sistem de ascutire automata impreuna cu un sistem de lubrifiere.

Asadar, daca va doriti masini de croit profesioniste, care sa va garanteze rezultate optime, produsele regasite in cadrul portofoliului companiei NaTex sunt cea mai la indemana solutie.
Pentru mai multe informatii referitoare la intreaga noastra oferta de echipamente profesionale accesati website-ul nostru NaTex.com.ro sau vizitati showroom-ul nostru din Bucuresti, unde specialistii nostri va stau la dispozitie.

Sediu: Blvd. Mircea Voda nr. 52, Bucuresti, sector 3
Showroom: Soseaua Bucuresti - Urziceni, nr. 17, Natura Center (China Town), hala 2, magazin 11, Afumati Ilfov.
Telefon: 0743.646.464
E-mail: natex@natex.ro