TonerPro.ro - Cartuse imprimanta HP la preturi accesbile - Cum reducem costurile de intretinere ale unei imprimante?

BUCURESTI - 8 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Multitudinea modelelor de imprimante le permite utilizatorilor sa selecteze un produs care sa corespunda necesitatilor de printare, tinand cont de caracteristicile tehnice pentru fiecare model in parte.

Cartus imprimanta HP

Este preferabil sa luam in considerare ca optiune principala anumite modele fabricate de marci consacrate, asa cum este sunt cele HP, care motiveaza decizia de achizitie prin: fiabilitate si capabilitatile de printare, scanare, multiplicare la viteza mare si accesibilitate pentru fiecare achizitie de cartuse imprimanta HP originale sau compatibile.

Sfaturi utile de la TonerPro.ro pentru reducerea costurilor de intretinere

Un aspect esential de mentionat consta in faptul ca investitia initiala intr-o imprimanta nu implica costuri mari, in acest caz fiind relevanta analiza costurilor de utilizare periodice, in functie de frecventa utilizarii si cantitatea de coli intrebuintate.

Intretinerea imprimantei presupune schimbarea periodica a cartuselor, fapt pentru care utilizatorii se vor orienta spre modele actuale, ale caror consumabile, fie ele originale sau compatibile, sunt disponibile la preturi accesibile.

Pentru ca imprimanta sa se mentina in stare excelenta de utilizare cat mai mult timp, sunt necesare urmatoarele:

Stergeti praful ori de cate ori este necesar

Praful depus pe partile exterioare ale imprimantei se poate depune cu usurinta pe partile interioare, pe termen lung afectand functionarea optima a aparatului.
Astfel, se va curata cu atentie partea exterioara a imprimantei, precum si fanta pentru hartie.

Evitati depozitarea altor obiecte pe imprimanta

Fie ca este vorba de obiecte mici (pixuri, stick-uri etc) sau de obiecte voluminoase, nu este indicat sa fie asezate pe imprimanta.

Obiectele mici pot cadea in imprimanta, iar cele grele pot afecta functionalitatea sau defecta scanerul prin presiunea exercitata.

Utilizati imediat un cartus desigilat

In cazul in care aveti cartuse imprimanta de rezerva sau cel din imprimanta trebuie schimbat, obisnuiti-va sa il deschideti doar in momentul in care il montati.

Prelungiti durata de viata a imprimantei prin inlocuirea cartuselor inainte de golirea totala

Majoritatea electronicelor de acest tip avertizeaza atunci cand cartusul nu mai are multa cerneala printr-un mesaj afisat pe un ecran digital.

Totodata, daca remarcati pe colile printate una dintre culori mai stearsa, nu este indicat sa continuati sa utilizati imprimanta in lipsa acelei culori.

Imprimante si cartuse imprimanta HP - Detalii si caracteristici tehnice

HP (Hewlett-Packard) este un brand consacrat in realizarea de computere, laptopuri si imprimante, fiind unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu.

In prezent, imprimantele create de acest brand sunt preferate pentru caracteristicile tehnice de exceptie, un raport calitate-pret excelent si modele potrivite pentru multiple utilizari si diferite capacitati tehnice deosebite:

Capacitatea de printare

Imprimantele HP sunt recunoscute pentru printarea unui numar mare de pagini imprimate pe minut - 25 in cazul modelelor destinate uzului la domiciliu si 56 pentru modelele create pentru companii si centre de copiere.

Capacitatea de memorie

Reprezinta de asemenea un detaliu tehnic care face diferenta, modelel HP variaza intre 65MB - 25GB, in functie de activitatile desfasurate.

Partajarea facila prin Wi-Fi

Imprimantele prevazute cu Wi-Fi sunt utile in cazul necesitatii de partajare intre mai multe computere.

Optiunea Wi-Fi este o caracteristica utila pentru eficientizarea printarii, facand posibila conexiunea simultana la acelasi dispozitiv de printare.

Date de contact

Telefon - 021 348 15 19
Website - www.tonerpro.ro
E-mail - comenzi@tonerpro.ro