Foxprint.ro a introdus o noua tehnologie de imprimare

Oradea - 20 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Oradea- 20 octombrie 2007 - Foxprint.ro, cel mai mare magazin online din Romania, cu produse personalizate, a introdus o tehnologie revolutionara de imprimare. Totodata, foxprint.ro a introdus si metoda de plata online, prin paypal.

Foxprint.ro a introdus o noua tehnologie de imprimare

Incepand de astazi, foxprint.ro, cel mai mare magazin online cu produse personalizate, din Romania, a introdus o noua tehnologie de imprimare a produselor existente pe site – imprimarea prin sublimare.

Aceasta tehnologie confera imprimarii pe produsele oferite (tricouri, cani, genti, mousepad-uri, bavetici, etc…) o rezistenta foarte mare la spalare, curatare si totodata o mult mai mare rezistenta a imprimarii in timp.

Datorita acestei tehnologii, unde se transfera doar toner-ul pe produsul ce urmeaza a fi personalizat, imprimarea nu va mai avea acea pelicula subtire, usor cauciucata, intalnita la produsele imprimate oferite de majoritatea magazinelor de profil iar culorile vor avea un contrast mult mai puternic.

Cel mai important e ca PRETURILE RAMAN NESCHIMBATE !

Incepand din data de 19 octombrie, foxprint.ro a introdus si o noua modalitate de plata – plata online, cu card bancar, prin Paypal. In acest fel, clientii nostri aflati atat in tara cat si in strainatate pot trimite cadouri persoanelor dragi, oriunde pe teritoriul Romaniei, mult mai usor si fara efort in plus.

Ce poti face pe foxprint.ro ?

- poti crea produse personalizate, direct online, cu poza ta

- poti deschide un magazin, absolut gratuit, si sa iti vinzi creatiile
realizate online, pe foxprint.ro

- Poti alege spre cumparare din sute de produse, realizate chiar de cei