Frisomat România lansează 5 oferte speciale la Târgul Indagra de la Romexpo

BUCURESTI - 3 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Frisomat România susține agricultura și lansează 5 oferte speciale la Târgul Indagra de la Romexpo.

Cele 5 hale se adresează agricultorilor, fermierilor dar și producătorilor din industria alimentară,fiind proiectate ca și spații de depozitare, garaje de utilaje, spațiii de producție și ferme zootehnice.

”Am proiectat 5 hale dimensionate perfect atât pentru o exploatare agricolă la început de drum, dar și pentru ferme mari care caută să se extindă. Spațiile variază de la 210 mp până la 820 de mp, configurațiile fiind standardizate pentru a optimiza prețul pentru eficiență în exploatare pentru fiecare metru pătrat al halelor FRISOMAT.

Cele 5 hale au prețuri de la 75 de euro pe mp. Pe lângă prețul extrem de atractiv, am inclus o serie de accesorii și servicii opționale. Astfel, Proiectarea și Documentația Tehnică pentru Autorizație de construire și transportul la beneficiar sunt incluse în preț. De asemenea, sistemele de preluare ale apei pluviale,jgheaburiși burlane, luminatoarele, închiderile perimetrale și de acoperiș TR45, sunt de asemenea incluse în preț. ” spune Ionuț Rădulescu, Director Comercial Frisomat România.

Halele Frisomat sunt construite pe structură metalică din oțel 100% galvanizat la cald de 275 g/mp, au termen de livrare de până la 5 săptămâni și termen de construcție de maxim 4 săptămâni.

”Am creat aceste oferte pentru a veni în întâmpinarea cererii pieței din România pentru soluții eficiente și rapide de construcție. Calitatea Frisomat, rolul nostru de a inova, și promisiunea de a oferi structuri rezistente, multifuncționale și eficiente stau la baza acestor oferte.

Cele 5 hale au prețuri începând de la 75 de euro/mp, ceea înseamnă un cost relativ mic pentru o afacere în căutarea unei soluții de calitate, cu un randament ridicat și cu o amortizare rapidă.” completează Csaba Demeter, Responsabil de Marketing, Frisomat România.

În perioda 2-6 noiembrie, cele 5 oferte sunt disponibile atât prin contractare la  standul Frisomat, cât și accesând websiteul companiei www.frisomat.ro

Frisomat România, filială a producătorului belgian de hale galvanizate Frisomat Belgia, sărbătorește 20 de ani pe piața internă.

Frisomat România este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de hale metalice din oțel galvanizat, si este filiala a Frisomat Belgia o companie cu prezență globală, în 21 de țări, construind la nivel global peste 24 de milioane de mp. Cele mai cunoscute tipuri de hale sunt Astra, Astrigma, Omega, Ceptra, Flatro și Delta.

Despre Frisomat

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/frisomat2/frisomat-romania-lanseaza-5-oferte-speciale-la-targul-indagra-de-la-romexpo