PROIECTUL SAY NO TO ADDICTION

Huedin - 19 octombrie 2016

Comunicat tip General in ONG

REZULTATE proiect "Say no to Addiction" implementat de Fundatia Lumini si Sperante

Rezultate : • acumularea de informatii de catre cei care au  facut parte din grupul tinta stabilit • sporirea gradului de implicare a participantilor la activitatile de prevenire antidrog • construirea unui grup de voluntari care sa reprezinte vectori de transmitere a mesajelor antidrog de catre diverse categorii socio profesioanale si comunitati locale cu vulnerabilitati si riscuri • formarea unei mentalitati noi privind modul de abordare a problematicii specifice in domeniu • imbunatatirea capacitatii de reflexie si comunicare • crearea unui grup de initiative in problematica antidrog la nivel local

Situl proiectului - http://www.noaddiction.ro

facebook  -  https://www.facebook.com/profile.phpid=100013432817514,

twitte r-  https://twitter.com/sperante_lumini

Despre Fundatia Lumini si Sperante

Scopul organizaţiei:
-apărarea drepturilor civile
-sprijinirea procesului de învătământ
-facilitarea accesului la informaţie, in special al tinerilor
Personalul / voluntarii din cadrul organizatiei :- colaboratori 14
- voluntari 8
Fundatia noastră oferă servicii pentru locuitorii din zona Huedin, judetul Cluj. Aceste servicii constau din:
-transmiterea informatiilor către populatie şi organizaţii prin consiliere la sediul fundaţiei cu ajutorul întâlnirilor organizate cu populatia din această zonă.
-servicii de consiliere în domeniul financiar, afaceri, profesional, juridic,in special al tinerilor

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fundatia-lumini-si-sperante3/proiectul-say-no-to-addiction