Pregătiri pentru Turneul de Judo pentru copii „Alina Dumitru“, ediţia a II-a

Locul desfasurarii: Sala "Lucian Grigorescu" - Floreasca

Organizator: Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti

Pregătiri pentru Turneul de Judo pentru copii „Alina Dumitru“, ediţia a II-a

Aflat la cea de-a doua ediţie, Turneul de Judo pentru copii „ Alina Dumitru doreşte să scoată din anonimat viitoare talente ale judo-ului românesc, având ca simbol şi patron al acestui eveniment sportiv pe campioana olimpică şi internaţională, judoka Alina Dumitru. De asemenea, competiţia urmăreşte şi verificarea sportivilor înaintea startului Calendarului Competiţional al Federaţiei Române de Judo (FRJ) 2014 la categoriile de vârstă U12 şi U14.

Organizatorii, Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti (FTMB)şi Clubul Sportiv al Armatei „Steaua“ Bucureşti (CSA Steaua), alături de FRJ, invită în acest sens toţi juniorii judocani din categoriile U12, U14, dar şi din U10, să-şi urmeze visul în continuare, arătând lumii întregi că judo-ul autohton încă mai are stele nedescoperite. Competiţia se desfăşoară la Bucureşti, 24 – 25 mai 2014 (sâmbătă şi duminică), la Sala „Lucian Grigorescu“ (Floreasca), înscrierea şi participarea sportivilor juniori fiind gratuită.

În prezent, FTMB, alături de CSA Steaua şi Alina Dumitru se asigură de ultimele detalii tehnice şi organizatorice înainte de începerea turneului.

La ediţia de anul trecut a Turneului de Judo pentru copii „Alina Dumitru“ au participat 405 judoka din toată ţara, la categoriile de vârstă U11 şi U13, sportivii fiind legitimaţi la 28 de cluburi. Tot în cadrul primei ediţii, s-au acordat diplome, medalii şi premii unui număr de 129 copii care au ocupat locurile I, II şi III diferenţiat pe categorii de vârstă şi greutate, precum şi cupe pentru echipele aflate pe podium la categoriile U11 şi U13, toate acestea în prezenţa Alinei Dumitru.

Înscrierile pentru acest turneu se fac prin fax sau e-mail la FTMB:

Tel.: 021.335.13.72

Fax: 021.410.70.27

Mail: office@ftmb.ro

Persoană de contact: Ciolan Constantin – 0752.202.504 ; 0731.040.594.

Data limită pentru înscriere este 09.05.2014! Detalii privind regulamentul competiţiei se pot găsi pe www.ftmb.ro/content/invitatie-la-turneul-de-judo-pentru-copii-alina-dumitru-editia-a-ii-a/

Comitetul de organizare din conducerea FTMB vă urează mult succes în competiţie!

Confirmare pana la data: 24 mai 2014

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti
Parteneri eveniment:
  • CSA Steaua Bucuresti CSA Steaua Bucuresti