Lansarea unei noi tehnologii de taiere a betonului cu lant diamantat

Brasov - 15 februarie 2007

Comunicat tip General in Constructii

GEPETTO CONSULT lanseaza o noua tehnica de taiere cu lant diamantat, la Targul Ambient Construct de la Cluj. Prezentare si demonstratii.

Pentru a raspunde noilor exigente din domeniul constructiilor, datorate normelor impuse de Uniunea Europeana, Gepetto Consult a adaugat pe lista furnizorilor sai firma ICS / REDZAW – SUA, oferind clientilor sai cea mai inovativa si performanta metoda de taiere a betonului folosind tehnologia diamantata. Se pot efectua taieturi de pana la 60cm profunzime in beton, beton armat, piatra, caramida etc.
Avantajul major al acestei tehnologii este ca nu afecteaza, din cauza vibratiilor, structura de rezistenta a cladirilor care trebuie modificate.

Lansarea unei noi tehnologii de taiere a betonului cu lant diamantat

La Ambient Construct - Cluj, Gepetto Consult va prezenta in premiera motoferastraiele cu lant diamant de la ICS / REDZAW, si vor avea loc demonstratii pe toata perioada targului.
Domeniile principale de utilizare ale acestor utilaje sunt:
1.Constructii noi / remedieri / retusari
2.Constructii
- renovari
- izolatii
- lucrari de arta (poduri, tunele)
- monumente
- cariere
- amenajari interioare
- instalatii
- restaurari
- demolari
3.Lucrari de amatori
- bricolaj
- D I Y
4.Descarcerari - aparare civila, pompieri
5.Peisagistica
6.Lucrari comunale
7.Prestari servicii
8.Realizarea de fatade

Cu ajutorul acestor ferastraie se pot realiza taieri profunde atat in linii drepte cat si in linii curbe, taieri in unghi ascutit sau colturi drepte, cu linii clar conturate. Se pot taia:

- beton
- beton armat
- caramida
- piatra
- BCA

Din gama de produse OPITZ – OPTIMAL va fi prezentat transplantatorul de arbori. Cu acest transplantator puteti avea de la o zi la alta, in locul dorit, arbori mari cu diametrul de pana la 30cm.

Vor fi expuse capetele pneumatice – fierastrau cu lant, cu aplicatii in:
- chirurgie pomicola
- tamplarie

Acestea completeaza gama de utilaje prin care Gepetto Consult ofera solutii atat utilizatorilor ocazionali cat si firmelor de constructii si prestatorilor de servicii din domeniul forestier, silvic, constructii, amenajari spatii verzi si parcuri.

Despre Gepetto Consult

Va asteptam la Targul Ambient Construct – Cluj Napoca, stand B33, in perioada 21-25 februarie 2007.

Gepetto Consult s.r.l.
Tel. / fax: +40-268-477983
+40-368-413505
Adresa: Str. Lunga nr. 179