Gi Group si-a crescut de cinci ori volumul de angajati temporari in ultimii doi ani

BUCURESTI - 27 aprilie 2011

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie

Gi Group, lider mondial in domeniul serviciilor de resurse umane, si-a aniversat cei doi ani de activitate in Romania prin urmatoarele realizari:
-Volumul de angajati temporari pusi la dispozitia clientilor a crescut de cinci ori fata de nivelul din primavara anului 2009
-Reteaua de birouri regionala s-a dublat, consolidandu-si prezenta in Centrul si Estul Romaniei

Charlie Crocker, Managing Partner Gi Group Romania

‚Pe tot parcursul perioadei dificile pe care am traversat-o cu totii, Gi Group si-a indeplinit promisiunea de a-si sprijini clientii si candidatii cu solutii flexibile de munca, create si implementate in spiritul flexisecuritatii. Aceasta crestere este dovada clara a faptului ca Romania merge inainte pe drumul spre o piata a muncii competitiva, mediu in care munca temporara are un rol fundamental in a asigura flexibilitatea companiilor si a lupta eficient impotriva somajului’

Charlie Crocker, Managing Partner Gi Group Romania

Pe langa realizarile din Romania, Gi Group si-a continuat si extinderea la nivel international, intrand pe piata din Regatul Unit al Marii Britanii preluand integral right4staff, una din companiile din top 20 al agentilor de munca temporara si al treilea jucator pe segmentul plasarii de personal direct productiv.

Aceasta achizitie, care conduce Gi Group spre un sfarsit de an cu venituri de peste 1,2 miliarde de euro, reprezinta o etapa fundamentala in procesul de dezvoltare  la nivel international si inca un pas spre a deveni un punct de referinta global pentru serviciile dedicate dezvoltarii pietei muncii, cu o prezenta in cel putin 30 de tari, pe 5 continente. In prezent, Gi Group opereaza prin 450 de birouri in intreaga lume si are 2250 de angajati interni.

Ca o recunoastere a dedicatiei cu care contribuie la dezvoltarea pietei muncii internationale. Gi Group a devenit Membru Corporate Multi-Regional al Ciett, Confederatia Internationala a Agentiilor de Munca, ‚vocea’ care promoveaza si sustine interesele industriei de munca temporara.

Despre GI GROUP STAFFING COMPANY

Gi Group este unul din liderii mondiali in industria serviciilor destinate dezvoltarii pietei muncii, activ pe segmentele muncii temporare, recrutarii si selectiei, cu expertiza si in alte servicii complementare.

In 2010, numarul de persoane angajate la nivel mondial prin Gi Group a fost 35.918 (echivalent in norme intregi de munca), pentru peste 12.000 de companii-client. Gi Group are 2250 de angajati interni si o cifra de afaceri consolidata de 800 milioane de euro.

La inceputul anului 2007, Gi Group a demarat programul de extindere internationala si a ajuns in Germania, Polonia, Franta, Spania, Romania, China, Hong Kong, Brazilia, India, Argentina si de curand… Regatul Unit.

La sfarsitul lui 2010, Gi Group a devenit ‘Membru Corporate Multi-Regional’ al CIETT, Confederatia Internationala a Agentiilor de Munca. In acest rol, Gi Group s-a alaturat altor sase companii multinationale din domeniul resurselor umane.

Taguri: resurse umaneGi Group
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gi-group/gi-group-si-a-crescut-de-cinci-ori-volumul-de-angajati-temporari-in-ultimii-doi-ani