WWW.FIB.RO la a 10-a Editie a Targului International Agraria 2004

BUCURESTI - 28 aprilie 2004

Comunicat tip General in Industrie

In perioada 4-8 Mai 2004, la Cluj- Napoca, echipa FIB.RO va asteapta in cadrul celei de-a 10-a editii a Targului International AGRARIA cu un portofoliu de servicii pentru firmele din industria alimentara, agricultura si din domeniile conexe.

WWW.FIB.RO  la a 10-a Editie a Targului International Agraria 2004

Incepand din martie 2002 Global Services Group a proiectat si dezvoltat un program ambitios "Promovarea afacerilor industriei agro-alimentare din Romania si a domeniilor conexe". Pentru a se asigura succesul demersului, acesta a fost transpus, in iunie 2002, pe Internet sub denumirea "Food Industry Business" la adresa http://www.fib.ro.

Este un concept de actualitate, absolut necesar, care integreaza activitatea industriei alimentare din Romania in noua economie, puternic informatizata si orientata.

Participarile active la organizatii de profil, conferinte si targuri periodice au crescut renumele proiectului devenind, in mai putin de doi ani de la lansare, un instrument util si zilnic al actorilor pietei agro-alimentare.

Echipa FIB.Ro isi propune prin prezenta sa in cadrul Agraria continuarea perfectarii parteneriatelor de lunga durata cu actorii de calibru ce activeaza in aceeasi zona de interes: asociatii patronale, institutii de cercetare si invatamant agricol si silvic, asociatii de fermieri, ONG cu profil agricol.

De asemenea, firmele din domeniul agro-alimentar si din domeniile conexe au posibilitatea de a beneficia gratuit, pe o perioada de 30 zile, de serviciile de promovare ale targului www.fib.ro. Inscrierile se fac direct la standul Food Industry Business (FIB) din cadrul Complexului Expozitional Expo- Transilvania in perioada 4-8 Mai 2004 sau on-line (www.fib.ro, sectiunea Inscriere). In aceasta perioada de proba firmele au la dispozitie o pagina proprie pentru prezentarea produselor si serviciilor, cu posibilitatea actualizarii in timp real a datelor introduse.

Pentru firmele expozante Agraria, echipa FIB.RO ofera o perioada de listare gratuita de 60 zile.

Despre Global Services Group

Targul virtual www.fib.ro este organizat de firma Global Services Group, firma cu capital integral românesc specializata în consultanta de afaceri si management, cercetare de piata, promovare. Compania a fost infiintata in martie 2002, ca urmare a experientei acumulate de fondatori in aceste domenii si din dorinta de a-si dezvolta activitatea si serviciile de consultanta.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti