SYSNET si GLOBTEL INTERNET va asteapta la CERF 2004

BUCURESTI - 20 aprilie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Sysnet si Globtel Internet sunt prezente in perioada 20-24 aprilie 2004, in standul 5138 din Pavilionul 15, in cadrul celei de-a XIII-a editii anuale a Expozitiei si Conferintei Internationale de Tehnologia Informatiei si Comunicatii (CERF), care se desfasoara in incinta Complexului ROMEXPO.

Prezenta produselor Sysnet si a serviciilor Globtel Internet in incinta aceluiasi spatiu expozitional asigura vizitatorilor acces mai facil pentru cunoasterea si testarea, de o maniera integrata, a solutiilor oferite.

SYSNET si GLOBTEL INTERNET va asteapta la CERF 2004

La standul Sysnet veti avea ocazia sa va familiarizati cu: cele mai noi serii de DVD-uri portabile, cu sau fara afisaj TFT, cu decodare MPEG4; aparate foto digitale cu zoom digital si cu zoom optic; dispozitive digitale multifunctionale, cu functii de reportofon, mp3 player sau memorie flash; o gama larga de conectoare si adaptoare USB si FireWire, pentru calculatoarele desktop sau laptop; dispozitive pentru retele wireless (antene, acces point-uri); echipamente de ultima generatie pentru comunicatii VoIP.

Globtel Internet va asteapta in acelasi stand cu solutii de comunicatii pe suport VoIP, cu patru caracteristici de baza: preturi minime, varietate (cartele preplatite, conturi individuale si de firma, retele private de comunicatii), accesibilitate (in instalare, utilizare si modernizare) si complexitate (o multitudine de facilitati gratuite, varietate si flexibilitate a aplicatiilor care pot fi dezvoltate in retelele construite).

Complementaritatea dintre profilul celor doua companii permite celor interesati sa experimenteze in perioada expozitiei atat echipamentele de ultima generatie din domeniul multimedia si al conecticii IT, oferite de Sysnet, cat si serviciile de comunicatii accesibile pe aceste suporturi, oferite de Globtel Internet.

Despre Globtel Internet

Va asteptam la standul 5138 din Pavilionul 15, in incinta complexului Romexpo, de marti pana vineri intre orele 10.oo – 18.oo, precum si sambata intre orele 10.00 - 16.oo.
Globtel Internet
Georgina Popescu - Business Development Manager
Veronica Balea - Marketing & PR Manager
Tel/Fax: 021 2307879