Firmele de distribuție, transport și logistică își pot planifica și urmări, optim, livrările, cu ajutorul suitei AlgoPlanner, oferită de GLYKON

Constanta - 23 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate, IT&C, Logistica/Transport

Fisiere atasate:

CostCalcDocumentation.pdf

Live site

Sunteți în afaceri de distribuție de bunuri, de orice fel?
Depindeți de capacitatea dispecerilor dumneavoastră, de a lua deciziile corecte și în timp real?
Aveți cheltuieli mari, cu IT-ul, pentru a face ca afacerea dumneavoastră să meargă?
Trebuie să vă conformați unor standarde de trasabilitate, specifice distribuției unor anumite tipuri de bunuri și nu aveți uneltele potrivite?
AlgoPlanner - soluția software standard, care va schimba modul în care faceți afaceri!

Tabloul de bord al AlgoPlanner

Acum nu ne mai putem imagina viața noastră, de zi cu zi, fără AlgoPlanner. Este ca și cum am fi în cabinele tuturor vehiculelor noastre și știm mai multe decât știu șoferii noștri! ... După cum ne așteptam, AlgoPlanner ne-a adus, într-adevăr, economii semnificative de timp și de kilometraj. Putem vedea un potențial și mai mare, de 15%, așa cum ne-am propus, pe măsură ce adoptăm rutine și moduri de operare mai bune, sugerate de AlgoPlanner.

Søren Gønge, Managing Director - DANX A/S

GLYKON S.R.L., companie IT care va împlini, în martie 2017, 27 de ani de existență și AlgoPlan Technologies ApS, Danemarca, oferă și firmelor, din România, de distribuție, logistică și transport soluția de ultimă generație, AlgoPlanner.

AlgoPlanner este destinată firmelor de distribuție, logistică și transport, care au ca principal obiect de activitate livrarea / colectarea de pachete, pe modelul „plecare dintr-un depozit -> livrare / colectare pachete numeroase, cu multiple opriri -> revenire la depozit” (sau, în engleză, „Leave a hub –> bring/pick-up a lot of items on a lot of stops –> drive back to hub”).

Economii reale, de resurse, pe rute: Nu există nici-un „poate”! Veți economisi resurse atunci când folosiți algoritmi matematici mai buni și puterea calculatorului! Întrebarea este: „Cât de mult?” - Noi spunem că între 5 și 15%. Ar putea fi chiar mai mult, dar foarte probabil NU mai puțin! Dacă plătiți 1 euro pe kilometru, incluzând salariile și combustibilul, iar vehiculul dumneavoastră parcurge 300 de kilometri pe zi, 25 de zile pe lună - 5% economii înseamnă 4.500 euro pe an*), pentru fiecare vehicul!

Economiile făcute vor plăti, pentru soluția AlgoPlanner, de mai multe ori decât costurile cu aceasta!

*) Aceste calcule sunt bazate pe date statistice relevante, pentru UE, în activitatea de distribuție de bunuri.

Calitatea PoD - Urmărire și Trasabilitate: Cu AlgoPlanner veți avea o soluție completă. Șoferii vă vor trimite ora și locul, cu fiecare scanare la livrare / ridicare de colet(e). Vă puteți configura, foarte ușor, propriile șabloane. Și, implicit, aplicația de pe dispozitivul portabil va funcționa în modul în care doriți, inclusiv prin confirmarea, cu semnătură și/sau poză, direct (de) pe terminalul portabil, a livrării (PoD).

Șoferi închiriați: Cu suita AlgoPlanner, șoferii închiriați se integrează, automat, în flota dumneavoastră, la fel cum sunt proprii șoferi. Calcularea costurilor și a sumelor de plată, către ei, se face automat.

Eficientizați-vă dispecerii și faceți-i mai productivi: AlgoPlanner va da mai mult timp și mai multă putere de decizie dispecerilor, din punctele de control și comandă.

Dispecerii petrec mult timp vorbind cu șoferii? Cu AlgoPlanner, aceștia, dar și personalul, de la birou, cu responsabilități în operațiunile companiei, vor ști răspunsurile înainte ca șoferul să își dea seama că este o problemă. Această soluție ajută ca dispecerii dumneavoastră să se concentreze pe problemele cele mai presante: le „cumpără” timp pentru a acționa și oferă instrumentele necesare, pentru a face acest lucru.

Ferestrele de timp: AlgoPlanner se va ocupa, în mod automat, dacă doriți asta, de constrângerile ferestrelor de timp pentru livrări / colectări. Această funcționalitate este tot o parte a algoritmilor avansați, dezvoltați și implementați, în ajutorul dumneavoastră.

Mai mult decât atât, AlgoPlanner vă va furniza statistici valoroase privind locurile în care se așteaptă cel mai mult - și ce clienți sunt responsabili, pentru aceasta - și care, prin urmare, induc cele mai mari costuri de operare!

Business Intelligence: AlgoPlanner va efectua, în mod continuu, un mare număr de calcule, pentru dumneavoastră. AlgoPlanner monitorizează toate mișcările vehiculelor incluse în sistem. Ca urmare a acestui fapt, veți putea vedea performanța reală și costul conducătorilor auto, a clienților dvs., pentru fiecare zonă, pe zi, sau lună etc., etc.

Una dintre cele mai populare vizualizări, în modulul BI, al AlgoPlanner, este costul, pe oprire, pentru fiecare client, pe zi, pe săptămână și pe lună. Descărcați exemplul nostru de calcul, atașat prezentului comunicat, care va ilustra repartizarea costului, per locație. Dacă implementați AlgoPlanner, acest lucru va fi efectuat în mod automat!

Fără costuri de licențiere sau investiți majore, în servere sau HW: Pachetul AlgoPlanner este disponibil ca SaaS („Software as a Service”). Plata se face pe bază de abonament lunar, per vehicul, nemaifiind necesare investiții inițiale, sau ulterioare în HW (servere) și licențe SW (sisteme de operare, baze de date - de tip server sau licențe AlgoPlanner) costisitoare!

Colaborarea cu firme specializate, în închirierea de echipamente și soluții IT, permite ca utilizarea acestei performante și moderne suite să fie, în totalitate, de tip OPEX. Adaptat pieței românești: Experiența acumulată în cei peste trei ani de prezență, pe piața românească, în discuțiile cu clienții potențiali, în proiectele pilot și implementările la firme de prestigiu, din România, a fost transpusă în noi funcționalități, ale suitei AlgoPlanner, atât la nivel de desktop, cât și în modulele pentru terminalele portabile și BI.

Aplicația este tradusă complet, în românește, pentru partea de terminale portabile și, în scurt timp, va fi terminată și traducerea completă a meniurilor, din modulul desktop.

Mai multe despre diversele funcționalități ale AlgoPlanner găsiți aici.

În concluzie, AlgoPlanner oferă: - algoritmi matematici mai buni; - o privire, de ansamblu, mai cuprinzătoare; - trasabilitate completă a distribuției de produse; - un software mai bun! Pentru detalii suplimentare și programarea unei demonstrații ne puteți contacta la http://www.glykon.ro/contact.php.

Despre GLYKON S.R.L.

Suntem GLYKON, o firmă privată, cu capital integral românesc, înființată în Constanța, la data de 23 martie 1990. În aproape 27 ani, de la înființare, noi, cei de la GLYKON, am devenit unul dintre principalii jucători pe piața de tehnologia informației, din Constanța, iar, din 1997, de când am devenit primul IBM Business Partner și pentru POS-uri (business preluat de către Toshiba Global Commerce Solutions - TGCS), oferim soluții retail la nivelul întregii țări, prin intermediul unei rețele proprii, de parteneri de vânzări și service.
Alte soluții, pe care le oferim, în prezent, sunt: suita de soluții de store management HemiLabel, Van Sales - am lansat, în 2015, propria soluție, Expert® Van Sales - și continuăm să fim un jucător important în oferirea de soluții complete, pentru magazine, prin suita TGCS, VisualStore 5.3 sau propriul modul fiscal, Expert® POS DFP, pentru Odoo Apps.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/glykon-s-r-l-/firmele-de-distributie-transport-si-logistica-isi-pot-planifica-si-urmari-optim-livrarile-cu-ajutorul-suitei-algoplanner-oferita-de-glykon