Midocar si Speed Promotion recomandă Volkswagen pentru orice stare de spirit

BUCURESTI - 21 septembrie 2006

Comunicat tip General in Auto

În data de 11 septembrie 2006 a fost relansată campania de imagine derulată de dealerul Volkswagen care are drept obiectiv creşterea notorietăţii brandului Midocar.

Campania se derulează pe mai multe medii: internet, radio, presă, reţeaua Monopoly TV, sampling şi cuprinde şi expunerea de modele Volkswagen în locaţii cu trafic intens.

Spotul radio, denumit „Maimuţa”, a fost realizat de către agenţia Speed Promotion în colaborare cu Animotion Production şi prezintă ipostaze şi stări de spirit diferite din viaţă, Volkswagen fiind răspunsul pentru fiecare dintre acestea.

Campania radio implică difuzarea spotului pe posturile Kiss FM şi Radio 21 şi este completată de difuzarea unui clip de prezentare în centrele comerciale Carrefour, Cora şi Metro prin intermediul reţelei Monopoly TV.

Acţiunea de sampling s-a desfăşurat în perioada 19 – 21 septembrie şi a constat în distribuţia a 80.000 de flyere în zone importante din Bucureşti: Piaţa Unirii, Calea Victoriei intersecţie cu Ştirbey Vodă, Mihai Eminescu intersecţie cu Dorobanţi, Piaţa Presei Libere, Strada Barbu Văcărescu intersecţie cu Bulevardul Lacul Tei.

Campania de imagine va continua până la sfârşitul anului în presa scrisă, cu apariţii săptămânale în Ziarul Financiar. Macheta va avea acelaşi concept ca şi flyerele şi spoturile difuzate şi este realizată de către Speed Promotion.

Echipa care a participat la realizarea campaniei este compusă din: Raluca Tihan – Responsabil Marketing Midocar, Florin Negulescu – Account Manager Speed Promotion, Luiza Lican – BTL Executive Speed Promotion şi Valentin Văcăruş – Client Service Director Speed Promotion.

Despre Godmother

Înfiinţat în 1992, MIDOCAR a fost primul dealer Volkswagen din România şi este în prezent unul dintre cei mai importanţi distribuitori Volkswagen şi Audi din ţară.
Experienţa dobândită în acest timp este o garanţie a calităţii serviciilor oferite de către Midocar, care cuprind: consultanţă în alegerea celor mai potrivite autoturisme, propuneri avantajoase de finanţare, service şi piese de schimb pentru întreaga gamă de autoturisme Volkswagen şi Audi.

Speed Promotion este agenţie de publicitate full service, înfiinţată în 1997. Oferă servicii de strategie, creaţie, media planning & buying, producţie, organizare de evenimente, campanii online.

Pe lângă colaborarea cu MIDOCAR, începută în 2000, Speed Promotion a derulat multiple proiecte pentru companii din domeniul auto precum: BDT (dealer Ford şi Mazda), Protruck, Cefin, Agip. În februarie 2006 Speed Promotion a dat publicităţii rezultatele primului studiu realizat în România privind obişnuinţele de cumpărare şi informare ale şoferilor.

Aela Cotabita 242 50 95

www.midocar.ro
www.speedpromotion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/godmother/midocar-si-speed-promotion-recomanda-volkswagen-pentru-orice-stare-de-spirit