Depozitul de Papetarie devine integrator de solutii complete pentru birou

BUCURESTI - 12 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Logistica/Transport

Companie 100% romaneasca cu o prezenta activa pe piata din Romania inca din anul 1998, Depozitul de Papetarie s-a aflat mereu intr-o continua evolutie din punct de vedere al standardelor. Experienta acumulata in tot acest timp de catre companie este astazi principalul pilon al dezvoltarii acesteia ca si integrator de solutii pentru birou.

Depozitul de papetarie

Avantajele de care se pot bucura acum clientii companiei sunt numeroase si valoroase.

In primul rand, pe site-ul Depozitului de Papetarie vei gasi, pe langa produse de birotica, o multitudine de alte produse destinate firmelor si intreprinderilor. Astfel, de pe www.depozituldepapetarie.ro, pe langa produsele clasice de birotica si papetarie, poti achizitiona si mobilier pentru birou, laptop-uri, imprimante, electrocasnice sau chiar produse de protocol precum cafea, racoritoare sau apa.

De asemenea, un serviciu important pe care Depozitul de Papetarie il pune la dispozitie este cel de analiza a companiei prin care isi propune sa identifice absolut toate necesitatile de care o firma are nevoie. Marele avantaj al acestui proces consta in consultanta profesionala oferita chiar de catre furnizor de la care urmeaza sa achizitionezi cele necesare companiei tale.

“Astfel, firmele care apeleaza la serviciile noastre nu mai sunt nevoite sa-si iroseasca o mare parte din timp gasirii unor furnizori pentru aceste produse, ci vor putea sa rezolve aceasta problema prin consultantii Depozitului de Papetarie. Avand un singur furnizor in loc de 3-4 si o singura persoana de contact, companiile partenere castiga timp si resurse in procesul de achizitie” a declarat Adrian Popa, Marketing Manager Depozitul de Papetarie.

Cat despre timpul de livrare al produselor, acesta pleaca de la 60 de minute si nu depaseste 24 de ore. De altfel, confirmarea comenzilor se face extrem de rapid (maxim 15 minute), iar produsele beneficiaza de o in garantie de 30 de zile, perioada care pot de asemenea si schimbate in cazul in care iti schimbi preferintele.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta companie si despre produsele pe care le ofera, poti sa discuti cu unul dintre cei 13 consultanti la numarul de telefon 021 777 00 56 sau prin email la adresa contact@depozituldepapetarie.ro. De asemenea, Depozituldepapetarie.ro te asteapta sa vizitezi oricand iti doresti showroom-ul propriu situat pe Bulevardul Timisoara, nr. 84 din Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/greatsem/depozitul-de-papetarie-devine-integrator-de-solutii-complete-pentru-birou