Touring Rent Auto si-a lansat noul site – mai simplu, mai bun

BUCURESTI - 2 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Touring Rent, una din companiile de top din Romania in ceea ce priveste inchirierile auto si-a lansat recent noul site http://www.touringrentauto.ro. Acesta beneficiaza acum de un design mult mai prietenos care faciliteaza procesul de inchiriere a unei masini prin simpla completare a unui formular. De asemenea, noul site a fost imbogatit cu numeroase informatii legate de procesul de inchiriere a unei masini oferind o transparenta completa in ceea ce priveste taxele, serviciile oferite si conditiile aferente acestui proces.

Touring Rent Auto

Este important de mentionat faptul ca, la nivel national, Touring Rent pune la dispozita clientilor sai cea mai noua flota de masini cu o vechime de maxim 2 ani. Avand in vedere faptul ca filozofia companiei se axeaza pe oferirea de servicii calitative axate in primul rand pe pret, produs si disponibilitate, masinile inchiriate dintr-un anumit oras pot fi predate in oricare dintre orasele in care compania are sediu. Cu alte cuvinte, un automobil inchiriat de la sediul Touring Rent Auto din Bucuresti poate fi predat la Sibiu, Timisoara sau Cluj-Napoca, aceste patru locatii fiind de fapt cele in care compania are filiale in tara noastra. Mai mult decat atat, in fiecare aeroport din aceste patru orase exista si un birou de Rent a Car prin intermediul caruia puteti solicita sau preda o masina inchiriata.

Un alt lucru care face din Touring Auto o firma de Rent a Car cu standarde inalte consta in serviciile extra oferite la costuri minime. Astfel, daca alegi sa inchiriezi o masina de la Touring poti avea parte de GPS, scaun pentru copil, lanturi de zapada si chiar de un sofer suplimentar, vorbitor de limba engleza sau de limba franceza.

Conform Touring Rent Auto, cele mai solicitate masini de inchiriat sunt Opel Corsa, Opel Astra, Renault Fluence sau Dacia Duster, in functie de clasa din care provin acestea (CDMR, EDMR, IDMR, SFNR).

Asadar, pentru o solicita serviciul de inchirieri auto Touring nu este nevoie decat sa completezi un formular simplu de pe site-ul companiei in doar cateva minute. De asemenea, poti efectua comanda telefonic, prin intermediul numerelor de telefon disponibile la sectiunea “Contact”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/greatsem/touring-rent-auto-si-a-lansat-noul-site-mai-simplu-mai-bun