2-9 mai Saptamana Comenius la Fetesti

Locul desfasurarii: Grup Scolar de Industrie Alimentara

Organizator: Grup Scolar de Industrie Alimentara

2-9 mai Saptamana Comenius la Fetesti

In saptamana 2-9 mai 2011 la Grup Scolar de Industrie Alimentara Fetesti s-au desfasurat activitati pentru marcarea Saptamanii Comenius, avand ca obiective informarea elevilor despre proiectele europene, in special proiecte Comenius, desfasurate in scolile din orasul Fetesti, precum si constientizarea importantei implicarii elevilor in astfel de proiecte.

Prezentari, dezbateri, informarea elevilor cu privire la valorile europene din educatie promovate in cadrul proiectelor de cooperare europeana, a fost una dintre activitatile acestei saptamani. In cadrul acestei actiuni au participat 30 de elevi din Grupul Scolar de Industrie Alimentara, elevi care au participat la astfel de proiecte dar si elevi dornici pentru o viitoare acivitate in cadrul proiectelor de acest gen.

O alta activitate in cadrul acestei saptamani este si diseminarea precum si valorizarea bunelor practice din proiectele Comenius implementate la nivelul orasului Fetesti. Aceasta s-a realizat prin expozitii cu produse rezultate din activitatile proiectelor Comenius, aspecte culturale ale tarilor partenere prezentate in imagini realizate in cadrul mobilitatilor, precum si prezentarea in format electronic a experientelor elevilor plecati in mobilitati in tarile partenere din proiecte.

Finalul saptamanii va fi marcat printr-o diseminarea a proiectelor Comenius din zona Fetestiului, desfasurata la Inspectoratul Scolar Judetean Ialomita activitate cu numele „ Drumul spre Europa trece prin Fetesti.”

Organizatorii acestor activitati sunt profesori, care au manageriat in ultimii ani astfel de proiecte, d-na prof. Anton Stella,director al Grupului Scolar de Industrie Alimentara Fetesti, d-na prof. Dragoi Mia, director Gradinita „Anghel Saligny” precum si d-na prof. Serban Agurita, director al Scolii cu clasele I-VIII nr.1 Fetesti.

Despre GRUP SCOLAR DE INDUSTRIE ALIMENTARA

DATA ŞI LOCUL DESFĂŞURĂRII
27 martie 2010, ora 9 30- 15 30, la Grupul Şcolar de Industrie Alimentară – Feteşti, jud. Ialomiţa

Confirmare pana la data: 6 mai 2011