Ce e bun si usor de preparat ?

Craiova - 4 februarie 2008

Comunicat tip General in Industrie

Clatitele...Incepand cu luna februarie 2008, Helco le ofera clientilor sai din tara si din strainatate posibilitatea de a achizitiona masini pentru preparat clatite la un raport calitate pret unic pe piata.

Ce e bun si usor de preparat ?

Crepierele, produse in Franta, sunt concepute pentru a corespunde cerintelor tot mai diversificate . Din acest punct de vedere ele se diferentiaza prin sistemul de alimentare si dimensiuni. Drept urmare sunt disponibile crepiere pe gaz sau electrice cu dimensiuni de 35, 40 sau 48 cm in diametru. Avantajele oferite de acestea se datoreaza consumului scazut, designului special al suprafetei de coacere si controlului precis al temperaturii.

Se poate opta pentru crepiere simple sau duble, dar si montate pe un carucior, acestea din urma permitand amplasarea lor in diverse spatii comerciale. Indiferent de tipul ales, ele vin insotite de o gama variata de accesorii.

Initiativa introducerii in gama de produse furnizate de Helco a masinilor de preparat clatite a luat nastere pe fondul unei cereri tot mai ridicate a comerciantilor de pe piata de profil. Simplu de obtinut, neavand nevoie de un spatiu prea mare sau de un personal numeros, producerea clatitelor se dovedeste a fi o investitie deosebit de rentabila.

Despre Helco

HELCO face parte dintr-un grup de firme cu preocupari in domenii diferite de activitate, dintre care amintim: consultanta, service, productie utilaje de panificatie, depozit de materiale, import utilaje panificatie si tehnica de calcul.
Societatea HELCO este in masura sa ofere utilaje complete si linii de fabricatie cu livrarea la cheie pentru sectoarele de panificatie, patiserie, pizzerie si cofeterie.
Mai multe informatii gasiti la adresa
www.helco.ro
Anda Stancioiu 0728283402