Cupa de schi Hervis! 30 ianuarie 2016

BUCURESTI - 29 ianuarie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social, Sport

Hervis Sports in parteneriat cu Sportsgames- Fischer Romania organizeaza Cupa de schi ce va avea loc pe 30 ianuarie 2016, incepand cu ora 9, pe partia Vartop de la Arieseni.

Cupa de schi Hervis! 30 ianuarie 2016

Cupa Hervis reprezinta cea de a doua competitie de schi din cadrul concursului "Intra in competitie cu Hervis si Tiriac Auto, iar Fischer te trimite o saptamana in Franta cu Snow Fest".

Atmosfera de distractie va fi completata de premii si surprize.

De asemenea la cortul Fischer sunteti asteptati pentru a testa noua colectie de schiuri de la Fischer.  Inscrierile sunt inca deschise: http://www.sportsgames.ro/fischersports/index.php/inscriere

Regulamentul concursului se regaseste aici:

Despre Hervis Sports & Fashion

Motto-ul Hervis Get Movin' simbolizeaza dedicatia Hervis pentru un stil de viata mai bun prin miscare.

Hervis este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Vienna City Marathon, Prag Marathon, HervisCup, Antenne Snowtour si Swatch Snow Mobile sunt doar cateva nume sonore ale evenimentelor sportive cu traditie in Europa si pe care Hervis le-a sustinut de-a lungul timpului.

Produsele apartinand a peste 40 de branduri internationale si marca proprie, sunt oferite in reteaua Hervis Sports la cele mai bune preturi si sunt dedicate activitatilor zilnice recreative si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc.).

Hervis Sports and Fashion SRL apartine 100% grupului SPAR Austria.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hervis-sports-fashion/cupa-de-schi-hervis-30-ianuarie-2016