Certificare EN ISO 9001:2000

BUCURESTI - 18 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Homesoft Solutions a obtinut certificarea sistemului propriu de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2000 pentru domeniile 'Dezvoltare de software pentru afaceri' si 'Servicii de consultanta in tehnologia informatiei'.

Abordarea calitatii in cadrul companiei Homesoft Solutions., inseamna consolidarea culturii organizationale pe principiile fundamentale ale managementului calitatii, prin proiectarea si implementarea unui Sistem de Management, in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2000.

Prin implicarea noastra si a colaboratorilor nostri, oferim intotdeauna clientilor, numai servicii de calitate superioara, astfel incat gradul de satisfactie al acestora sa fie maxim.

Ne propunem sa punem accent pe urmatoarele directii prioritare de actiune:
- administrarea eficienta a relatiei cu clientii, prin cresterea calitatii serviciilor noastre;
- urmarirea satisfacerii clientilor, printr-o orientare accentuata spre nevoile si asteptarile acestora, si desfasurarea corecta a proceselor, astfel incat sa oferim servicii de calitate clientilor nostri fara reclamatii;
- extinderea continua a serviciilor noastre.

Pentru aceasta, vom crea o cultura a calitatii, care sa urmareasca stabilirea de parteneriate de lunga durata si reciproc avantajoase cu clientii nostri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/homesoft-solutions-srl/certificare-en-iso-90012000