Ce aspecte trebuie sa ai in vedere cand cumperi fisete metalice

BUCURESTI - 24 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Detii o afacere cu specific comercial, industrial sau chiar si in domeniul serviciilor? Ai numeroase produse, instrumente, echipamente de stocat sau documente importante de clasificat si arhivat? In acest caz, indiferent ca este vorba de o companie mare sau mica, ai nevoie de fisete metalice pentru organizarea cat mai eficienta a spatiului tau de lucru. Acestea sunt ideale atat pentru birou si arhive, cat si pentru depozite sau in cadrul halelor industriale.

Fisete metalice Office Class

Iar pentru ca bugetul si investitiile de calitate sunt doua aspecte foarte importante pentru orice afacere, trebuie sa cumperi fisete metalice la cel mai bun raport calitate-pret! Iata, asadar, care sunt criteriile esentiale in functie de care sa faci cea mai buna achizitie:

1. Alege un furnizor de incredere, care sa-ti puna la dispozitie o gama larga de produse

Pentru a economisi bani, timp si energie, alege un singur furnizor de fisete metalice pentru afacerea ta! In functie de specificul firmei tale sau de marimea acesteia, de volumul de munca si spatiul alocat mobilarii, poti sa ai nevoie de un fiset cu diferite dimensiuni: cu 3 rafturi, cu 2 rafturi sau cu seif/caseta etc. Este extrem de important sa le gasesti pe toate intr-un singur loc, pentru a economisi resurse pretioase. De asemenea, deoarece este foarte posibil ca fisetele metalice existente pe piata sa nu corespunda intru totul nevoilor tale din punct de vedere al compartimentarii, asigura-te ca furnizorul respectiv iti poate livra si polite suplimentare la comanda, in caz de nevoie.

2. Fii atent la calitatea si specificatiile tehnice ale fisetelor metalice

Cumpara fisete numai de la producatori de top, cum ar fi +Plus Mobilier sau fabricate in Italia. Opteaza pentru fisete metalice cu o constructie durabila din otel si spatii configurate special pentru nevoile unei companii – care sa permita accesul, sortarea si arhivarea in siguranta a dosarelor sau a altor documente importante. Spre exemplu, un fiset de calitate trebuie sa aiba o structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, cu o grosime de minim 0,5 mm si tratata special sa nu rugineasca in timp. De asemenea, poate fi vopsit cu vopsea ignifuga, pentru siguranta sporita a documentelor tale in caz de incendiu. Ia in considerare toate aspectele legate de calitate, ergonomie si garantie, deoarece fisetele metalice reprezinta o investitie pe termen lung, ce-si va gasi utilitatea in orice birou sau depozit.

3. Comanda online fisete metalice gata asamblate, cu livrare rapida

Tine cont ca asamblarea unui fiset poate fi foarte anevoioasa si dificila! Cauta fisete gata asamblate, pentru ca tu sa le poti folosi rapid si eficient, de indata ce le primesti. Cel mai bine ar fi sa apelezi la un magazin online, unde sa poti vizualiza usor toata gama de produse, sa citesti cu atentie toate informatiile despre acestea si sa le poti comanda simplu si rapid. In general, transportul ar trebui sa fie gratuit. Spre exemplu, la OfficeClass beneficiezi de livrare gratuita si rapida prin intermediul propriului parc auto sau prin curierat rapid. In plus, te vei bucura de bonusuri, vouchere si cadouri la diverse comenzi de produse de birotica si papetarie .

Daca ai nevoie sa sortezi si sa clasifici documente importante sau sa stochezi diverse articole, fisetele metalice iti vor usura incredibil de mult munca, dar trebuie sa le alegi cu atentie!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/ce-aspecte-trebuie-sa-ai-in-vedere-cand-cumperi-fisete-metalice