Cum sa organizezi mai usor o inmormantare apeland la o firma de servicii funerare din Bucuresti

BUCURESTI - 4 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este un motiv de tristete nemarginita si un eveniment extrem de delicat, in care suntem pusi la grea incercare.

Pentru a depasi mai usor un asemenea eveniment nefericit, firmele de servicii funerare din Bucuresti iti vin in ajutor cu solutii complete pentru organizarea si desfasurarea ceremoniei de inhumare sau, dupa caz, de incinerare.

Spre exemplu, exista firme de servicii funerare in Bucuresti care se ocupa de absolut tot ce presupune protocolul unei inmormantari, inclusiv procedurile preliminarii:
- constatarea decesului la locul producerii sale, de catre un medic specializat pe care firma respectiva de servicii funerare din Bucuresti ti-l pune la dispozitie;
- declararea decesului si eliberarea certificatului atestator;
- realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, daca e cazul;
- intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere, in cazuri speciale;
- obtinerea unui loc de veci si reconditionarea acestuia;
- intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;
- obtinerea avizelor necesare de la SANEPID, Procuratura etc.

In felul acesta, cu ajutorul unei firme de servicii funerare din Bucuresti, vei scapa de intreaga birocratie anevoioasa din Capitala, specifica si obligatorie in asemenea situatii! Prin urmare, vei fi scutit de o grija in plus si vei avea mai mult timp la dispozitie pentru a fi alaturi de familia si prietenii indoliati, luandu-va impreuna ramas bun de la persoana draga pe care ati pierdut-o.

Indiferent de zona in care te afli (Sector 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6), apeland la o echipa profesionista de servicii funerare din Bucuresti, aceasta se va deplasa la domiciliul tau sau al defunctului pentru a oferi familiei si apropiatilor consultanta specializata. Sub indrumarea personalului calificat in organizarea unei inmormantari se va stabili de comun acord bugetul alocat, tinandu-se cont de preferintele si cerintele tale.

Astfel, o firma respectabila in domeniul Servicii Funerare Bucuresti iti va oferi pachete complete pentru organizarea ceremoniei de inmormantare, care va cuprinde inclusiv produsele necesare unui astfel de eveniment:
- sicrie traditionale sau de lux, accesorii si garnituri corespunzatoare;
- cruci din lemn, fier, marmura sau granit;
- coroane, jerbe si aranjamente florale;
- monumente funerare, urne si felinare ornamentale;
- catafalc cu lumini, capac frigorific;
- candele, lumanari, articole religioase etc.

Nu in ultimul rand, apeland la sprijinul unor astfel de servicii funerare disponibile in Bucuresti, echipa respectiva iti va asigura inclusiv manipularea/transportul sicrului la cimitir sau capela, precum si transportul participantilor la nefericitul eveniment. Mai mult, personalul calificativ va prelua una dintre cele mai delicate etape in pregatirea inmormantarii: imbalsamarea, toaletarea si asezarea persoanei decedate in sicriu.

Ulterior, firma se va ocupa chiar si de organizarea pomenii/parastasului la restaurantul propriu sau direct la cimitir, furnizandu-ti toate produsele conform randuielilor religioase:
- prosoape, batiste, esarfe;
- coliva, colaci, pachete cu produse alimentare etc.

Asadar, apeland la o firma de servicii funerare din Bucuresti vei economisi timp, energie si bani in organizarea unei inmormantari si vei reusi sa treci mai usor peste acest moment. O astfel de echipa se va ocupa absolut de tot ce este nevoie si te va degreva de toate responsabilitatile neplacute, fiindu-ti alaturi cu empatie si profesionalism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/cum-sa-organizezi-mai-usor-o-inmormantare-apeland-la-o-firma-de-servicii-funerare-din-bucuresti