Da startul distractiei cu propriul tau penny board!

Hunedoara Timisana - 9 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Dupa luni intregi de frig, ploi si ninsori, vara este aproape aici si te poti bucura, in sfarsit, de vremea frumoasa de afara, ore in sir. Ce poate fi mai placut decat o plimbare cu gasca de prieteni pe propriul tau penny board ?

Febra penny boarding-ului a cuprins intreaga lume si toti adolescentii cool au propriul lor penny board cu care se plimba si fac diverse scheme. Nu numai ca e un mijloc foarte bun de a face miscare in aer liber si de a avea un stil de viata sanatos, dar te va ajuta sa iti faci mai multi prieteni, sau, de ce nu, sa cuceresti persoana de care iti place cu cateva trucuri senzationale.

Pentru cei care nu stiu ce este penny board-ul, acesta este o placa realizata din plastic (polipropilena) extrem de durabil, de 22 sau 27 de centimetri, asemanatoare unui skateboard, dar de dimensiuni ceva mai mici. Marimea face din penny board companionul perfect pentru o plimbare prin parc sau in momentele in care iti doresti sa te deplasezi rapid prin oras, deoarece incape cu usurinta intr-un rucsac. Il poti folosi sa ajungi chiar si pana la scoala sau la liceu, deoarece nu ocupa mult spatiu si il poti depozita fie intr-un dulap, fie in spatele salii de clasa. Compania Penny a dezvoltat acest produs pentru a oferi tuturor persoanelor posibilitatea de a achizitiona un produs durabil, de calitate, accesibil ca pret si foarte distractiv.

Site-ul Sport-Mag.ro este unul dintre principalii distribuitori de penny board-uri de calitate superioara, cu zeci de modele de diferite culori si cu preturi pentru orice buzunar. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa iti alegi modelul preferatul.

Pentru a veni in ajutorul tau, ne-am gandit sa iti prezentam 3 dintre cele mai populare modele, pentru a vedea care sunt caracteristicile lor si pentru a te decide care corespunde mai bine preferintelor tale:

1. Penny board-ul Nils Extreme mov

Profita de pretul promotional de 89 lei (de la 129 lei) si achizitioneaza-ti aceasta placa rezistenta realizata din polipropilena, ce are o greutate de doar 1.8 kg si dimensiuni reduse. Vei putea sa realizezi scheme de efect gratie rotilor din PU si a rulmentilor ABEC 7, care iti asigura un control foarte bun al placii.

De asemenea, daca vrei sa iesi cu prietenii in parc pentru o plimbare, suprafata cu striatii te va ajuta sa nu aluneci si sa ai parte de o rulare lina. Culoarea mov ii da un aspect interesant, potrivit atat pentru baieti, cat si pentru fete.

2. Penny board-ul Pastel Nils Extreme-roz

Cine a spus ca penny boarding-ul este doar pentru baieti? Acest sport poate fi practicat fara probleme atat de baieti, cat si de fete cu varste de peste 10 ani. Pentru domnisoarele care isi doresc un penny board mai aparte, care sa le accentueze latura gingasa, placa Pastel Nils Extreme, comercializata la pretul de 129 lei, este modelul ideal, care imbina culoarea roz pastel cu rezistenta mare la uzura data de polipropilena din care este fabricata.

Designul clasic si atragator este imbogatit cu o suprafata prevazuta cu striatii, pentru a avea o aderenta mai buna in momentul deplasarii. Totodata, rotile din poliuretan si rulmentii ABEC 7 vin sa intregeasca dotarile acestui penny board si sa asigure o experienta placuta in momentul folosirii sale. Gratie dimensiunilor mici, il poti lua oriunde cu tine, incapand de minune intr-un rucsac.

3. Penny board-ul Nils Extreme Led Transparent

Pentru cei care isi doresc un penny board cu adevarat unic, ce va atrage atentia tuturor, placa Nils Extreme Led Transparent este alegerea perfecta. Comercializat la pretul de 199 de lei, acest model este unul cu totul revolutionar, transparent si dotat cu led-uri, care lumineaza in diverse culori.

Realizat din poliuretan de cea mai buna calitate, cu rulmenti ABEC 7 si dotat cu o suprafata cu striatii ce impiedica alunecarea piciorului in timpul deplasarii, penny board-ul Nils Extreme Led Transparent este foarte rezistent, suportand o greutate de pana la 100 kg. Daca iti vei achizitiona acest penny board de ultima generatie, suntem siguri ca vei fi foarte apreciat si admirat de catre toti prietenii tai.

Nu mai sta pe ganduri! Intra acum pe site-ul Sport-Mag si alege-ti modelul preferat de placa! Suntem mai mult ca siguri ca vei gasi ceva pe placul tau. Asadar, bucura-te de vremea frumoasa si da startul distractiei cu propriul tau penny board!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/da-startul-distractiei-cu-propriul-tau-penny-board