Idea::Bank se lansează pe piaţă cu o abordare competitivă şi pragmatică în banking

BUCURESTI - 22 aprilie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Idea::Bank, parte a Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare poloneze, şi-a lansat astăzi identitatea, filozofia și oferta bancară pentru publicul din România sub sloganul „Fresh banking from Poland”. Idea::Bank îşi propune să ofere clienţilor produse simple, uşor de înţeles, într-o manieră transparentă şi promptă.

STEPHEN ORLESKY, CEO Idea::Bank Romania

“România este o ţară cu potenţial de creştere mare, cu un sistem financiar stabil, devenind astfel în mod natural o destinaţie pentru extinderea Getin Holding. Idea::Bank şi Idea::Leasing sunt doar primii piloni ai strategiei noastre de a construi un grup financiar puternic pe piaţa locală. Modelul de business testat şi perfecţionat în operaţiunile Grupului s-a dovedit a fi de succes, fapt care ne dă încredere că putem replica succesul şi în România.”, a declarat PIOTR KACZMAREK, CEO GETIN HOLDING GROUP.

Cu o abordare  axată pe simplitate, transparenţă şi parteneriat, Idea::Bank vine cu  oferte unice pe piața românească:

•  0% comision pentru retragerea de numerar de la orice ATM din ţară şi din străinatate, oriunde în lume.  Oferta propusă până la final de an se aplică cardurilor de debit idea::foto cu condiția virării lunare pe card a salariului de minimum 1.500 de lei sau a plății la comercianți de minimum 700 lei/ lună.

Un singur document pentru solicitarea creditului de nevoi personale Idea::selfie, respectiv actul de identitate (fără adeverința de venit) pentru solicitanții salariați care obțin venituri standard.

Dobândă dublă în ultima lună cu Idea::depo, pentru depozitele constituie pe o perioadă mai mare de 6 luni, indiferent de valuta aleasă.

Operațiuni rapide prin Idea::iBank internet banking  finalizate cu doar 3 click-uri.

În plus, atitudinea fresh este sustinută si de experienta pe care Idea::Bank o propune clienților in sucursalele nou deschise: un spatiu de joaca pentru copii si, cat de curand, acces la intranet prin tablete puse la dispozitia clientilor si un canal video propriu - Idea::TV realizat in parteneriat cu un furnizor local.

“Relația dintre bancă și consumatorul de servicii financiare trebuie să reintre în normalitate. Numele nostru, Idea::Bank, ne onorează şi ne obligă în acelaşi timp să oferim clienţilor produse simple, uşor de înţeles, într-un mod transparent, deschis şi prompt care să le ofere acestora economie de timp si bani.”  a declarat STEPHEN ORLESKY, CEO Idea::Bank Romania.

Idea::Bank oferă produse și servicii persoanelor fizice și IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea noilor tehnologii – internet și digital banking – şi diversificarea  canalelor alternative de vânzare şi post vânzare care să completeze natural  prezența teritorială selectivă.

Despre Getin Holding

Getin Holding este unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare din Polonia, listat la Bursa din Varşovia alături de cele mai mari 40 de companii listate (indice bursier MWIG40). Getin Holding urmărește o strategie de creștere a valorii companiilor sale prin guvernanță corporativă și management sustenabil. Cu operațiuni diversificate pe piața financiară – banking, intermediere financiară, asigurări și leasing, Getin Holding controlează 6 bănci și 3 companii de leasing din Europa Centrală și de Est.

Taguri: idea bank
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/idea-bank-s-a/idea-bank-se-lanseaza-pe-piata-cu-o-abordare-competitiva-si-pragmatica-in-banking