RoCS 2006 - Cel mai mare eveniment IT&C B2B din România îşi deschide porţile!

BUCURESTI - 16 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Peste 50 de companii participante, 6 conferinţe zilnic, workshop-uri, mese rotunde, expoziţie, side events. Iată coordonatele celui mai de succes eveniment B2B din industria IT&C românească. RoCS 2006 (Romanian Computer Show) îşi deschide porţile marţi, 21 noiembrie, la Hotel Phoenicia din Bucureşti.

Ajuns la cea de-a 12-a ediţie, evenimentul maraton, ultimul dinaintea integrării României în Uniunea Europeană, se va desfăşura pe parcursul a patru zile (21-24 noiembrie) în care vor fi abordate cele mai „fierbinţi” tematici ale momentului: Enterprise Mobility and Wireless; Data Security, Internet, servicii Web si interoperabilitate, managementul securitatii; Storage, Networking & Disaster Recovery; Networking management, Infrastructures and Services; BIS - Business Integrated Solutions ; SOA - Services Oriented Architecture.

Peste 2000 de participanţi vor fi puşi faţă în faţă cu speakeri din industrie, reprezentanţi ai marilor brand-uri precum Microsoft, Omnilogic, HP, IBM, Oracle, Orange ş.a.

În premieră, la această ediţie, RoCS capătă dimensiuni internaţionale prin introducerea a două zile speciale - Turkey @ RoCS 2006 şi The Hungarian - Romanian IT&C Day – care deschid calea schimbului de experienţă şi aduc noi oportunităţi de business la nivel regional.

RoCS 2006 va debuta cu o sesiune de deschidere la care vor participa reprezentanţi ai organismelor guvernamentale şi parlamentare din România. Prezent la acest eveniment, în calitate de invitat de onoare va fi dl. Zsolt Nagy, Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor.

“RoCS 2006 va fi contextul ideal în care se vor trasa direcţiile tehnologiilor pentru anul următor, în cadrul unei noi formule de eveniment, mai interactiv şi mai orientat către dezbaterile deschise. Este cel mai mare eveniment de dinainte de 1 ianuarie 2007, un pas extrem de important pentru tot sectorul de business din România, ce va avea un impact semnificativ asupra economiei. Însă prin IT&C, orice business şi orice verticală profesională poate fi mai competitivă şi mai eficientă”, declară Mihaela Gorodcov, director general IDG Romania.

Participarea la conferinţele din cadrul RoCS 2006 este gratuită. Pentru înregistrare şi pentru un program mai detaliat al întregului eveniment, puteţi accesa site-ul www.idg.ro/rocs.

Despre IDG Romania

IDG Romania - “Answers for the information Age”

IDG Romania este lider pe piata publicatiilor si evenimentelor IT&C din România. Înfiinţată în 1993, IDG Romania este reprezentanţa IDG Inc., cu sediul în Boston MA, liderul mondial în domeniul publicisticii, cercetării şi evenimentelor IT&C, o companie cu cifră de afaceri de ordinul miliardelor de dolari, cu peste 13.000 de angajaţi la nivel mondial.

Publicistică
IDG Romania are 4 linii de produse: PC World Romania, Computerworld Romania, Networkworld Romania şi o divizie (suplimente, cataloage, ghiduri şi white papers). Oferind informaţii de interes major cumpărătorilor şi utilizatorilor de tehnologie, IDG Romania informează şi educă publicurile locale în legătură cu impactul pe care tehnologia îl are asupra pieţelor specifice.

Evenimente
Cu peste 25 de evenimente pe piaţa din România, IDG organizează cele mai de interes conferinţe din industrie, dedicate cumpărătorilor, vendorilor, liderilor de business, antreprenorilor şi celor din sectorul financiar, de la evenimente precum RoCS – cel mai important eveniment B2B din Romania, la evenimente dedicate unor verticale profesionale sau industriale specifice, precum Forumurile IDG pentru IMM-uri, Conferinţa eHealth sau CIO Forum.

Reţeaua IDG Romania online include 5 site-uri: www.idg.ro, www.pcworld.ro, www.computerworld.ro, www.networkworld.ro; www.idgpartners.ro; Aceste site-uri furnizează informaţii utile pentru profesionistii de business şi consumatori. De asemenea, reţeaua IDG Romania mai include e-newslettere şi micro site-uri.

IDG ROMANIA
Bd. Maresal Averescu nr.8-10
sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax (+40 1) 316 11 32