KAIZEN Individual pentru tineri

BUCURESTI - 2 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

În cadrul evenimentului ”KAIZEN pentru Oameni și Natură”, desfășurat în 14 Martie 2012, Institutul
KAIZEN® România a lansat un nou produs: KAIZEN Individual pentru tineri.

KAIZEN Individual pentru tineri este un program de dezvoltare personală care are ca principal obiectiv creșterea valorii tinerilor, în raport cu mediul și societatea.

KAIZEN Individual pentru tineri

Caracterul unic al acestui curs este dat de îmbinarea armonioasă dintre conceptele specifice culturii orientale, cu o tradiție de peste 2500 de ani și cele moderne ale științelor creierului, însoțite de antrenamente de tip KAIZEN.

Prin intermediul exercițiilor practice, transpuse într-un mod sistematic, dezvoltăm  în tineri spiritul îmbunătățirii continue, caracterizat prin:  nevoia de cunoaștere a  raportului  Percepție-Realitate prin autodefinire (Modul I), autocontrolul emoțiilor și al gândurilor (Modul II) și clarificarea sensului propriei evoluții, prin identificarea misiunii personale (Modul III).

KAIZEN Individual pentru tineri presupune formarea unor bune deprinderi zilnice, stabilite pe baza principiului de Ordine și Frumusețe,  menite să asigure dezvoltarea armonioasa și continuă a performanțelor tinerilor, în viață.

Despre KAIZEN INSTITUTE ROMANIA

Ne adresam Liderilor din Romania care au descoperit calea de succes prin KAIZEN® - LEAN Management, cat si pentru cei care doresc sa obtina reducerea costurilor, o calitate mai buna, profit mai mare, flexibilitate la cerintele pietei si performante semnificative in cadrul companiei.Va asteptam si va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ikar-management-consult1/kaizen-individual-pentru-tineri