HP si Mi-Co implementeaza o solutie de automatizare a formularelor pentru Asociatia Spitalelor Indienilor Cherokee din Statele Unite

BUCURESTI - 31 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Asociatia estimeaza o reducere cu pana la 60% a costurilor de prelucrare a formularelor.

HP si Mi-Co au anuntat ca furnizeaza Asociatiei Spitalelor Indienilor Cherokee (Cherokee Indian Hospital Authority - CIHA) o solutie de automatizare a formularelor destinata imbunatatirii eficientei derularii activitatilor si reducerii costurilor, care va fi implementata in campusul sau principal din Cherokee, Carolina de Nord. CIHA intentioneaza sa extinda pana la sfarsitul acestui an folosirea acestei solutii la nivel national, in aproximativ 300 de locatii.
Folosind tehnologiile de captare a datelor de la HP si Mi-Co, CIHA poate crea documente personalizate pentru pacientii sai pe care le poate converti in format electronic in cateva secunde. Deoarece numarul celor internati se ridica la peste 100.000 in fiecare an, aceasta solutie va aduce o imbunatatire considerabila a activitatii. Prin folosirea noii tehnologii, CIHA planuieste sa economiseasca pana la 60% din costurile de prelucrare a formularelor si sa realizeze o crestere de 15 procente a rambursarii asigurarilor catre terti
Sistemul HP de automatizare a formularelor, o solutie de captare a datelor bazata pe folosirea dispozitivului HP Digital Pen 200, va fi utilizata impreuna cu echipamente HP Tablet PC si sistemul software Mi-Forms. CIHA foloseste aplicatia Mi-Forms pentru verificarea datelor si recunoasterea scrisului de mana.
“CIHA este un exemplu concludent de companie care recunoaste solutiile eficiente care pot veni in sprijinul domeniului sanatatii contribuind la reducerea costurilor si la imbunatatirea calitatii actului medical”, spune Chuck Kinzel, director, Americas Healthcare Industry Vertical, HP. “Tehnologiile HP destinate industriilor in schimbare, furnizate in parteneriat cu producatori de software, asa cum este Mi-Co, permit organizatiilor din domeniul sanatatii sa stabileasca un echilibru intre obiectivele aflate adesea in conflict”.
Solutiile de captare a datelor si imbunatatire a fluxului de lucru vor permite furnizorilor CIHA din domeniul sanatatii sa trimita datele referitoare la pacienti in conditii de confidentialitate si eficienta in sistemul de management al resurselor si pacientilor (RPMS - Resource and Patient Management System). Aceasta baza de date a serviciului de sanatate al indienilor este folosita de aproximativ 300 de spitale si clinici de pe intreg teritoriul Statelor Unite.
“De mai mult de 15 ani, sistemul CIHA se confrunta cu problema gasirii unei modalitati sigure si eficiente de completare a datelor din RPMS”, spune Jim Eller, analist programator la CIHA. “Daca datele nu intra la timp in sistem, poate fi influentata in mod negativ calitatea actului medical. Solutiile tehnologice de la Mi-Co si HP vor imbunatati realmente abilitatea organizatiei de administrare cu succes a afacerii si de asigurare a unui mediu corespunzator de asistenta medicala, orientat spre pacient, pentru comunitatea noastra”.
Greg Clary, directorul tehnic al Mi-Co, precizeaza: “Facilitatile adaugate de Mi-Forms sistemului HP de automatizare a formularelor asigura clientilor posibilitatea de micsorare a timpului de implementare si de reducere a costurilor”.
Sistemul HP de automatizare a formularelor si Tablet PC-urile
Folosind tehnologia stiloului si hartiei digitale, sistemul HP de automatizare a formularelor simplifica si accelereaza procesul de culegere si introducere a informatiilor de pe formularele aflate pe hartie. Procesul de automatizare a formularelor incepe cu un formular prestabilit, pe care utilizatorul il poate tipari pe hartie obisnuita folosind imprimante HP LaserJet mai noi. In timpul procesului de imprimare, se adauga in fundalul formularului o macheta punctata, fina, care identifica formularul si campurile sale de continut si actioneaza ca o grila de pozitionare recunoscuta de HP Digital Pen 200.
Dispozitivul HP Digital Pen 200 contine cerneala si scrie ca un stilou obisnuit, dar el are o mica camera foto incorporata care capteaza picaturile stiloului, salvandu-le in memoria stiloului. HP Workflow Connect 200, o colectie de componente software, administreaza fluxul de formulare, realizand interfata cu imprimantele HP LaserJet, dispozitivele HP Digital Pen si sistemele de back-end ale organizatiei.
“Sistemul HP de automatizare a formularelor combina lumea digitala moderna cu stiloul si hartia, instrumentele traditionale ale comunicarii prin scris”, spune Don Palmer, director de dezvoltare al unitatii HP pentru stiloul si hartia digitale. “Clientii nu trebuie sa invete lucruri noi. Ei trebuie doar sa isi foloseasca abilitatile de scriere pe hartie. Tehnologia HP are grija de restul”.
Noul sistem HP de automatizare a formularelor, versiunea 1.1, ofera toate avantajele sistemului original, permitand in plus un model de furnizor de aplicatii (ASP) care sa le permita clientilor de orice dimensiune sa incorporeze rapid tehnologia sistemului HP de automatizare a formularelor fara sa fie necesar sa investeasca in intreaga infrastructura. Raspunzand la reactia clientilor fata de versiunea anterioara (1.0) a acestui sistem, noua versiune ofera formulare mai simple si o integrare mai usoara. In plus, exista noi tipuri de plata care ofera reduceri de volum si optiuni de plata in functie de utilizare.
Adaugand simplitatea folosirii hartiei la puterea unui PC, HP Tablet PC-ul este ideal pentru completarea formularelor electronice in timp real, eficientizand activitatea administratorilor. HP Tablet PC-ul este un PC cu functii complete care le permite utilizatorilor sa scrie direct pe ecranul sau si sa comute de pe desktop pe laptop in modul tablet, oferind o flexibilitate fara precedent, performante si compatibilitate cu utilizatorii din mediile de afaceri in continua si rapida schimbare.
Mai multe informatii despre sistemul HP de automatizare a formularelor sunt disponibile online la adresa www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2004/fas/. Informatii suplimentare despre HP Tablet PC-uri sunt disponibile la www.hp.com/go/tabletpc.

Solutia Mi-Forms de la Mi-Co ofera utilizatorilor mobili o modalitate unica de captare, stocare, recunoastere si comunicare a informatiilor scrise de mana pe formulare pe hartie. Aceasta solutie furnizeaza instrumentele de realizare sau adaptare a formularelor existente pe hartie, de captare, stocare, afisare si convertire a datelor captate in format electronic. Software-ul Mi-Forms permite organizatiilor sa-si proiecteze, implementeze si integreze rapid solutiile de scriere digitala pe toate platformele si procesele. Mi-Forms poate adauga valoare prin reducerea costurilor de captare a datelor fara modificarea obiceiurilor utilizatorilor, oriunde este necesara colectarea de date bazate pe formulare.
In afara de CIHA, un numar in crestere de organizatii din domeniul sanatatii – spitale, unitati sanitare civile si militare - au implementat solutia Mi-Forms.

Mi-Co, o companie de captare a datelor mobile, furnizeaza software pentru scrierea digitala destinat imbunatatirii eficientei si utilitatii intregului proces de captare si folosire a datelor. Sistemul sau software Mi-Forms pentru mediul enterprise permite proiectarea de formulare flexibile, captarea, verificarea si transferul formularelor scrise manual. Mi-Forms permite captarea datelor corporationale folosind o gama diversa de dispozitive, precum Tablet PC-ul, Digital Pen-ul, Pocket PC-ul si ecgipamentele de captare a semnaturii. Sediul central al companiei se afla in Research Triangle Park, N.C. Mai multe informatii despre Mi-Co pot fi gasite la adresa www.mi-corporation.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-si-mi-co-implementeaza-o-solutie-de-automatizare-a-formularelor-pentru-asociatia-spitalelor-indienilor-cherokee-din-statele-unite