HP si OAT furnizeaza o solutie RFID de nivel industrial

BUCURESTI - 4 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP si OATSystems Inc., lider bine cunoscut in domeniul identificarii radio frecventelor (RFID - radio frequency identification) au anuntat o solutie RFID destinata companiilor care implementeaza RFID si solicita suport permanent pentru urmarirea eficienta a miscarii marfurilor in timp real.

Asociind tehnologia de nivel inalt cu experienta in domeniul RFID intr-o singura platforma, RFID/IS (industrial strength – de putere industriala) permite organizatiilor sa culeaga in siguranta datele RFID si sa urmareasca miscarea marfurilor intr-o retea vasta de distributie, asigurand in acelasi timp controlul centralizat al unei retele RFID extinse. Solutia este destinata industriei auto, vanzatorilor de bunuri de larg consum impachetate, de produse farmaceutice, electronice si de inalta tehnologie.
“RFID/IS scoate din cutie RFID si il introduce in mediul de productie”, spune Ian Robertson, director HP pentru programul RFID. “HP stie din propria experienta ce este necesar pentru implementarea unei solutii RFID destinata productiei, deoarece a fost prima companie care a adoptat sistemul RFID in lantul sau de aprovizionare. Software-ul OAT, care a fost incorporat in sistemul nostru, le permite clientilor sa-si optimizeze activitatile de productie si distributie”.
HP si OAT au implementat RFID in mai multe locatii ale canalului de aprovizionare global al HP pentru a asigura vizibilitatea in timp real a inventarului si a miscarii marfurilor. Bazandu-se pe aceasta experienta, HP si OAT au creat cele mai bune proceduri de implementare a solutiilor RFID in activitatile de productie si distributie si, in prezent, ofera aceasta solutie integrata, verificata, si altor clienti.
“Pe masura ce organizatiile isi extind implementarile RFID, ele au nevoie de o baza puternica, scalabila, care le va permite sa observe miscarea marfurilor in mai multe locatii, sa comunice datele RFID cu partenerii comerciali si sa administreze centralizat retelele de cititoare. RFID/IS furnizeaza aceasta baza la nivel organizational”, spune Prasad Putta, co-fondator al OAT Systems Inc.
RFID/IS combina un framework RFID, administrarea sistemelor, consultanta si servicii de integrare intr-o singura oferta. OAT furnizeaza OAT Foundation Suite – un pachet software cu patru nivele pentru administrarea unei infrastructuri RFID organizationale: sistemul de inregistrare RFID, nivelul cadrului afacerii, administrarea numerelor EPC si RFID middleware.
HP adauga software-ul de management HP OpenView, servicii HP si produsele de infrastructura HP – servere standardizate HP ProLiant, servere high-end UNIX® HP Superdome, tehnologie HP StorageWorks si imprimante.

OATSystems, Inc. este un lider binecunoscut al domeniului RFID Framework, furnizor de software care le permite organizatiilor sa obtina avantaje competitionale prin identificarea frecventei radio (RFID). Ca pionier in dezvoltarea tehnologiei RFID, OAT a stabilit standardul pentru RFID de peste 5 ani, are cea mai vasta gama de implementari si cele mai inovatoare abordari in furnizarea de solutii RFID din clasa enterprise. Baza de clienti multinationali ai companiei, printre care se afla HP si Gilette, consta in 30 de clienti din retail, CPG, produse electronice de consum, productie, stiintele vietii, domeniile aerospatial si al apararii. Sediul central se afla in localitatea Waltham, statul Massachussets, SUA. OAT are birouri in Chicago, Londra si Bangalore si poate fi gasit pe web la adresa www.oatsystems.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-si-oat-furnizeaza-o-solutie-rfid-de-nivel-industrial