LA CEBIT 2004 XEROX ISI VA CONFIRMA ANGAJAMENTUL FATA DE CLIENTI SI PARTENERI

BUCURESTI - 18 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Sub deviza „Inovatia schimba totul”, compania va demonstra ca isi respecta promisiunile fata de clienti si parteneri.

LA CEBIT 2004 XEROX ISI VA CONFIRMA ANGAJAMENTUL FATA DE CLIENTI SI PARTENERI

Xerox va participa la editia din acest an a targului de la Hanovra, ce va avea loc in perioada 18-24 martie.
Va fi prezentata intreaga gama Xerox de dispozitive multifunctionale digitale color si monocrom si de imprimante Phaser de retea. Va fi expusa pentru prima oara in public imprimanta color cu cerneala solida Phaser 8400 si vor fi facute demonstratii cu imprimatele laser Phaser 7750 A3 color si Phaser 4500 A4 alb-negru, lansate in Europa la inceputul anului. In general, prin gama sa de produse, servicii si solutii, Xerox isi va prezenta cele mai valoroase oferte pentru birourile de toate dimensiunile, de la firmele mici la marile companii.

Vor fi evidentiate la CeBIT 2004, eveniment de la care vor fi absenti o parte din competitorii Xerox, atentia pe care o acorda compania partenerilor sai si sustinerea modelului sau de distributie pe doua nivele. Prezenta la targ este considerata a fi o platforma pentru consolidarea relatiilor de parteneriat existente si de recrutare a unor noi parteneri de distributie.

Standul Xerox din Pavilionul 1 va purta sloganul „Inovatia schimba totul”, acelasi care va fi folosit pentru sponsorizarea sa de la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

Vizitatorii CeBIT 2004 vor putea decoperi o noua abordare a activitatilor de birou, rezultat al analizei practicilor si tehnicilor utilizatorilor si a solutiilor oferite pentru imbunatatirea acestora – noi modalitati de captare a documentelor, combinarea lumii digitale cu cea a hartiei, crearea de documente cu un impact important asupra beneficiarilor si un grad ridicat de securitate, impartasirea informatiilor in cadrul grupurilor de lucru prin noile modalitati de afisare colaborative si a dispozitivelor mobile, imbunatatirea imprimantelor si copiatoarelor pentru a va oferi noi servicii privind documentele – toate acestea fiind componente ale biroului viitorului, care se bazeaza pe modul real de lucru al utilizatorilor.

Printre tehnologiile care vor fi prezentate se afla:

Camera portabila pentru documente (CPD) – aceasta transforma o camera digitala standard intr-un scaner portabil de documente cu functionalitate crescuta, care permite utilizatorului sa capteze continut dintr-o gama larga de surse. Printre acestea se numara documentele traditionale pe hartie si cartile, pentru care sunt folosite de obicei scannerele, dar si capturi de pe medii neconventionale, cum ar fi tablele albe si ecranele pentru prezentari video. Punctul forte al CPD este software-ul sau puternic de procesare a imaginilor, care curata automat imaginea pentru a se putea face recunoasterea optica a caracterelor (OCR) astfel incat utilizatorul sa poata accesa imediat continutul pentru a-l refolosi sau pentru a distribui informatia. Aceasta tehnologie este ideala pentru scanarile de volume mici, operatii de scanare in afara biroului si capturarea de imagini de pe ecrane in conditii „ostile”, unde nu exista posibilitatea scanarii cu un scaner plan, cu luminozitate optima.

Scanarea mobila – Ati luat vreodata documente de pe site-ul unui client sau din alta parte si ati dorit sa le faceti imediat cunoscute colegilor de birou? Scanarea mobila este o solutie care transforma dispozitivul multifunctional din birou intr-un serviciu de scanare si livrare. Printr-o conexiune wireless de la un PDA sau telefon mobil puteti instrui echipamentul multifunctional sa efectueze oricare dintre sarcinile dvs. de lucru zilnice – sa scaneze si sa trimita informatiile prin e-mail unei persoane sau liste de persoane, sa scaneze si sa trimita informatia intr-un sistem de gestiune a bazelor de date etc.

Scanarea mobila este un exemplu de serviciu care transforma echipamentul multifunctional intr-un furnizor personalizat de servicii pentru documente.

Automatic Document Layout ‘ADL’ – proiecteaza automat documentele. Introduceti in ADL elementele de text si cele grafice pe care vreti sa le includeti in document si acesta le va aranja in diferite moduri folosind principii de baza de design. Algoritmii genetici elimina posibilitatile inadecvate si aleg alternativa care se potriveste cel mai bine constrangerilor si cerintelor utilizatorului, inclusiv folosirea de stiluri diferite pentru categorii de public tinta diferite. Daca adaugati text sau imagini suplimentare, sistemul va recalcula totul. ADL nu va inlocui un designer profesionist, dar va permite utilizatorului de la birou sa creeze documente personalizate din mers, pentru diferite sisteme de afisare, la pret scazut.

Glossmarks – elemente de securizare a documentelor. Reproducerile nedorite ale documentelor au devenit o problema de securitate din ce in ce mai importanta pentru toate firmele si organizatiile. Pentru a combate acest fenomen, Xerox a inventat noi tehnici de tiparire care includ informatii sub forma de glossmarks, care nu afecteaza aspectul documentului in nici un fel dar care pot fi usor detectate de ochiul uman. Aceste elemente de siguranta sunt similare hologramelor dar pot fi produse pe mai multe imprimante si pot contine cu usurinta informatii variabile, cum ar fi data sau ora. Ele nu pot fi reproduse prin copiere, asigurand astfel autenticitatea documentelor importante.

Software Interactiv Multimedia pentru Instruire si Cunostinte (SIMIC) –software care accepta sabloanele de lucru in schimbare ale utilizatorului de astazi. Studiile efectuate la locurile de munca au aratat ca invatarea are loc in special prin interactiuni neformale (pana la 90%), iar estimarile arata ca 66% din angajati vor fi mobili in anul 2006. Cum pot fi impacate cele doua aspecte?

SIMIC este o solutie de administrare a cunostintelor pentru profesionistii care abordeaza aceasta problema prin punerea la dispozitie a informatiilor in cadrul grupurilor de lucru prin intermediul noilor ecrane colaborative mari si a dispozitivelor mobile. Sistemul trateaza trei medii de lucru diferite – mediul corespunzator PC-ului de birou, in care activitatea este orientata in primul rand pe sarcini; mediul mobil, care permite accesarea de catre utilizatori a documentelor si proceselor din orice locatie (biroul extins); si mediul social, care accepta intalnirile neprogramate si schimburile (spatiul de birou folosit in comun). Toate mediile sunt create pentru a-i tine pe utilizatori la curent cu disponibilitatea colegilor lor si cu evenimentele din comunitatea careia ii apartin. Afisarea continutului unic este adaptata pentru diferite medii pentru a evita distragerea nedorita a atentiei utilizatorului in orice mod de lucru s-ar afla.


La CeBIT 2004, Xerox paote fi vizitat la standul 2g8, din Hall 1.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/la-cebit-2004-xerox-isi-va-confirma-angajamentul-fata-de-clienti-si-parteneri