Soluţii hi-fi personalizate şi simplificate la a V-a ediţie HIFIarena, în perioada 15 - 18 noiembrie, la Phoenicia Grand Hotel

BUCURESTI - 15 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

În perioada 15 - 18 noiembrie, EXPOTEK organizează la Phoenicia Grand Hotel a V-a ediţie HIFIarena - Romanian Home Entertainment Show.

Timp de patru zile, camerele de hotel dedicate expoziţiei vor fi transformate în studiouri de audiţii şi vizionări. Toţi cei interesaţi vor putea să vadă, să testeze şi să achiziţioneze cele mai recente modele de echipamente audio şi video.

„Ajunsă la cea de-a V-a ediţie, HIFIarena a devenit un eveniment de referinţă pentru piaţa hi-fi de home entertainment din România. Am observat că publicul român manifestă un interes tot mai mare pentru soluţiile hi-fi audio şi video, pentru calitate şi confort, soluţii menite să satisfacă în acelaşi timp cele mai înalte exigenţe în materie de design. Timp de 4 zile, HIFIarena reuneşte toate acestea într-un singur loc: Phoenicia Grand Hotel.” a declarat Sorina Mureşan, Director General EXPOTEK.

La capitolul „noutăţi”, cuvintele de ordine sunt personalizarea şi simplificarea în utilizare.
Bang & Olufsen prezintă Beo5, o telecomandă revoluţionară care poate fi personalizată pentru fiecare client în parte. În funcţie de nevoile fiecăruia, telecomanda poate oferi controlul întregului sistem de acasă, de la sistemul audio-video şi până la cel al luminii, draperiilor sau ferestrelor.
Sony, prin noul recorder HDD/DVD Sony cu funcţia de sincronizare BRAVIA Theatre Sync propune simplificarea utilizării divertismentului digital prin utilizarea unei singure telecomenzi, nefiind necesară selectarea succesiva a intrărilor mai multor echipamente.

Nici în acest an nu vor lipsi premianţii: Pioneer, prin Sun Audio Electronics, aduce în atenţia vizitatorilor Super Audio CD player-ul, desemnat recent de EISA drept cel mai bun audio player din Europa, plasma PDP-LX508D, produs câştigător al premiului EISA pentru cea mai bună plasmă Full HD de 50 inch în 2007- 2008.

În cadrul expozitiei vor fi prezentate soluţii home cinema, sisteme high-end audio, componente separate, incinte acustice, sisteme de comandă şi control audio-video, accesorii, precum şi mobilier specializat.

Ediţia precedentă a reunit peste 140 de mărci naţionale şi internaţionale de prestigiu şi mai mult de 2.500 de vizitatori.

HIFIarena este cel mai important eveniment dedicat soluţiilor hi-fi audio-video de înaltă performanţă pentru home entertainment din România. Ediţia din acest an va fi inaugurată joi, 15 noiembrie, la ora 10.00 şi va fi deschisă zilnic între orele 10.00 şi 20.00. Tariful de vizitare este de 30 RON.

Despre Image Promotion

Despre EXPOTEK

EXPOTEK, firma specializată în organizarea de expoziţii şi conferinţe, are o experienţă de peste 16 ani în domenii precum: tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, echipamente foto şi tehnologia de prelucrare a imaginii, multimedia, echipamente hi-fi şi home entertainment, industria auto.
EXPOTEK este lider în organizarea de evenimente în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, datorită succesului organizării la Bucureşti a expoziţiei şi conferinţei internaţionale CERF - Computers and Electronics Romanian Fair, anul acesta la a 16-a ediţie.
EXPOTEK asigură managementul tehnic şi comercial al SIAB - Salonul Internaţional Auto Bucureşti.
Catrinel Burghelea
Email: catrinelb@imagepromotion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-promotion/solutii-hi-fi-personalizate-si-simplificate-la-a-v-a-editie-hifiarena-in-perioada-15-18-noiembrie-la-phoenicia-grand-hotel