WEEKEND CLUB

Locul desfasurarii: IMAGINARIUM - BANEASA SHOPPING CITY

Organizator: IMAGINARIUM

WEEKEND CLUB

VENITI SA VA DISTRATI CU NOI !

VINO LA MAGAZINUL IMAGINARIUM DIN BANEASA SHOPPING CITY IN DATA DE 14-15 MAI INTRE ORELE 11:00-15:00 SI BUCURATI-VA IMPREUNA CU INTREAGA FAMILIE DE SURPRIZELE PREGATITE!

CADOURI , FACE PAINTING ,INTALNIRE CU KICO NICO

IN PLUS DACA SUNTETI MEMBRU DE CLUB AVETI O REDUCERE DE 10% LA FIECARE CUMPARATURA INTRE ORELE MENTIONATE!

VA ASTEPTAM

Confirmare pana la data: 14 mai 2011

Participare: Intrare libera