Internet and Mobile World 2013 - editie cu dubla anvergura

BUCURESTI - 9 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Retail, Internet, Cursuri

Live site

Internet and Mobile World, cea mai ampla expo-conferinta dedicata solutiilor digitale de business, va avea loc pe 9-10 octombrie, in Bucuresti, la Romexpo (pavilioanele C1 si C2). Internet and Mobile World reuneste speakeri internationali de top, consultanti, dezvoltatori de solutii digitale si reprezentanti ai companiilor care pot adopta noile solutii pentru amplificarea proiectelor de business.

Internet and Mobile World 2013 - editie cu dubla anvergura

Editia a doua a evenimentului introduce noi elemente in structura si anvergura Internet and Mobile World. Astfel, expo-conferinta are o structura noua, compusa din trei "lumi":

Marketing Technologies World

- focus pe cele mai recente inovatii in marketing, subiecte dezvoltate in detaliu in cadrul conferintelor si regasite in solutiile de ultim moment prezente in zona expozitionala.

Mobile and Apps World

– cele mai recente solutii pentru mobile app development, site-uri mobile, mobile commerce, augmented reality, mobile payments, mobile advertising, email marketing catre mobil si tablete.

Business Software World

- include un showcase de produse software, servicii IT si sisteme de solutii ICT - dezvoltare de software personalizat, solutii CRM sau cloud.

Fiecare dintre aceste “lumi” include o scena de conferinta si o zona expozitionala dedicata, iar rolul sau este acela de a oferi o viziune completa asupra businessului online si de a pune la dispozitia participantilor solutii personalizate.

"Challenge-ul in organizarea unui astfel de eveniment este sa anticipezi noile trenduri si sa le dai voce  astfel incat sa poti veni realmente in intampinarea business-urilor care au nevoie de cele mai noi solutii digitale pentru a-si creste profitabilitatea proiectelor.  Ne propunem sa facilitam cat mai multe sinergii de business in cadrul IMWorld 2013, motiv pentru care am si gandit noua structura." declara Cristian Hossu, initiatorul Internet an Mobile World.

Zona expozitionala IMWorld pregateste prezenta a 130 de companii care propun solutii de business inteligente, de ultim moment si care pot aduce inovatie in cadrul unui proiect. Furnizorii care doresc sa fie prezenti intr-un context de business networking si business development dedicat mediului digital, alaturi de cele mai dinamice companii ale momentului, isi pot rezerva un spatiu personalizat pana pe 31 iulie la contact@imworld.ro. Pana in prezent, peste 90 de companii au confirmat participarea la eveniment.

In noua formula, Internet and Mobile World anticipeaza prezenta a 5000 de vizitatori in pozitii de top si middle management - Business owners, CEO's, General managers si din departamente precum Marketing, Online Strategy, Design and Development, Business Development, Operations, Sales, Planning, Finance, Human Resources.

Accesul vizitatorilor se face pe baza de pre-inregistrare, iar bilete Ealy Bird ofera un discount de 50% si sunt disponibile pe http://www.imworld.ro pana pe 30 august.

Despre UNIVERSUM EVENTS

Editia 2012 Internet and Mobile World a marcat un start in lumea business-ului digital din Romania, reunind 75 de companii din mediul online si mobile, 120 de sesiuni inspirationale, peste 30 de speakeri internationali, 3300 de vizitatori din mediul de business, intr-un eveniment care s-a concretizat in 10760 leaduri de business create pe parcursul celor trei zile.

Internet and Mobile World este un eveniment concept aflat sub semnatura Universum Events – companie construita in jurul conceptului de event arhitecture. Universum Events este si organizatorul „Innovation Summit” primul eveniment dedicat in exclusivitate inovatiei in business din Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/imworld/internet-and-mobile-world-2013-editie-cu-dubla-anvergura