Targ de covoare la Carpeta Incov Alba-Iulia in perioada 11-12 septembrie 2010

Alba Iulia - 10 septembrie 2010

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

In perioada 11-12 septembrie (sambata si duminica), Carpeta Incov va organiza un nou targ cu vanzare la magazinul fabricii din Alba Iulia.

Targ de covoare la Carpeta Incov Alba-Iulia in perioada 11-12 septembrie 2010

Este un targ pe care Carpeta Incov il organizeaza pentru toti cei care doresc sa cumpere covoare de calitate, confectionate din materiale naturale (lana si matase) la preturi speciale. Pe perioada celor 2 zile de targ se vor face reduceri de pana la 50%, fiecare cumparator va primi un cadou din partea Carpeta Incov, iar la fiecare ora se vor organiza tombole cu surprize .

Targul se adreseaza in egala masura persoanelor fizice care vor sa-si amenajeze locuinta, cat si companiilor care cauta sa-si intregeasca imaginea prin covoare personalizate cu sigla firmei. Mai exact, ne adresam oricui doreste un covor personalizat. Pentru ca realizam desene pe orice culoare si dimensiune.

Cei care doresc sa ne viziteze targul o pot face in zilele de 11 si 12 septembrie (sambata si duminica) intre orele 9-18 la sediul nostru din strada Gheorghe Sincai, nr. 12, Alba-Iulia, judet Alba.

Despre Incov S.A.

Carpeta Incov – Tesut cu drag.
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/incov-s-a-/targ-de-covoare-la-carpeta-incov-alba-iulia-in-perioada-11-12-septembrie-2010