Infopensiuni.ro a fost nominalizat la Hotel Conference la categoria “Cel mai bun website romanesc de rezervari online!

BUCURESTI - 3 mai 2013

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Turism, HoReCa, Internet

In sectiunea de Turism, www.infopensiuni.ro a fost unul dintre site-urile nominalizate la categoria "Cel mai bun website romanesc de rezervari online"!

In perioada 21 – 22 mai 2013 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, in cadrul celei de-a VI-a editii a evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, va avea loc Gala Premiilor de Excelenta, in cadrul careia se vor premia cele mai eficiente si inovative locatii, proiecte si concepte, alaturi de cei mai performanti profesionisti din industria ospitalitatii si turismului din Romania.

Caștigatorii premiilor vor fi desemnati de catre un juriu format din personalităti marcante din turism, ce va tine cont si de votul publicului, care se realizează online, in perioada 23 aprilie – 13 mai, vot ce va contribui la desemnarea acestora. Gala Premiilor de Excelenta va avea loc pe 21 mai, incepand cu ora 19.00, in cadrul JW Marriott Grand Hotel.

In sectiunea de Turism, www.infopensiuni.ro  a fost unul dintre site-urile nominalizate la Cel mai bun website romanesc de rezervari online!

Infopensiuni.ro este un portal turistic prietenos ce promoveaza pensiunile, vilele si hotelurile din Romania si care, alaturi de ofertele turistice ale aproximativ 4.000 de unitati de cazare din Romania, cuprinde si cel mai mare numar (5.000) de obiective turistice naturale, culturale, istorice si religioase, precum si sute de evenimente, sarbatori si obiceiuri traditionale din toata tara.

Pentru a veni in ajutorul turistilor, Infopensiuni.ro a dezvoltat facilitatea platii cu cardul pentru rezervarile online, aceasta reprezentand un sistem facil, prietenos de rezervare online, cu posibilitatea platii pe loc si confirmare imediata. In plus, a fost lansata varianta in limba engleza a site-ului (en.infopensiuni.ro) pentru a incuraja segmentul de incoming din Romania.

Ne puteti vota la adresa la adresa: http://hotelconference.ro/2013/ro/gala-nominalizari.php !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/infoturism-media/infopensiuni-ro-a-fost-nominalizat-la-hotel-conference-la-categoria-cel-mai-bun-website-romanesc-de-rezervari-online