S-au oferit primele sejururi pentru banutii stransi in Vacanta.Infoturism.ro!

BUCURESTI - 17 aprilie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, HoReCa, Internet

Infoturism Media SRL a lansat o prima posibilitate de folosire a banutilor virtuali acumulati in comunitatea Vacanta.Infoturism.ro.

S-au oferit primele sejururi pentru banutii stransi in Vacanta.Infoturism.ro!

Toti membrii care posteaza informatii utile, impresii de vacanta si fotografii sugestive din calatoriile lor in comunitatea Vacanta.Infoturism.ro pot achizitiona pachete turistice de la agentiile de turism care prezinta oferte pe site-ul www.infoturism.ro, in conformitate cu regulamentul disponibil pe site.

Membrii comunitatii care au atins pragul specificat in regulamentul comunitatii Vacanta.Infoturism.ro au solicitat deja transformarea banutilor stransi in sejururi, alegand vacanta dorita din site-ul Infoturism.ro. Acestia sunt urmatorii:

1. @framboise a ales un sejur la Vadul Izei, oferit de Agentia Olimpia Turism

2. @narcisa810 a ales un sejur la Istanbul, oferit de Agentia Delta Best Turism

3. @georgianabudur a ales un sejur in Halkidiki, oferit de agentia Monkey Travel

4. @dragon a ales un sejur in Predeal, oferit de Agentia Infinity

5. @calindorgo a ales un sejur in Busteni, oferit de Agentia Trinius Tour & Travel.

Vacanta.Infoturism.ro reprezinta o comunitate interactiva a pasionatilor de calatorii, in care turistii se informeaza reciproc cu privire la efectuarea unei vacante, impartasind propriile experiente de calatorie. In afara de concursurile organizate pe Vacanta.Infoturism.ro, prin care utilizatorii au posibilitatea de a castiga sejururi in tara si in strainatate, precum si ghiduri si carti de calatorie, acum se ofera posibilitatea de a transforma in lei banutii acumulati prin postarea de catre utilizatori a informatiilor utile despre destinatii si obiective turistice, evenimente, transport, restaurante, shopping, distractie, viata de noapte, sfaturi de calatorie si alte recomandari de vacanta.

Facem o invitatie tuturor de a-si aduce o contributie in comunitate! Orice banut in plus te duce mai aproape de vacanta visata!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/infoturism-media/s-au-oferit-primele-sejururi-pentru-banutii-stransi-in-vacanta-infoturism-ro